Blikk

„Ugye ez csak egy rossz álom?”

▶ Néhány napja még nyaralt a család, most csak a fájó gyász maradt

-

CIBAKHÁZA — Egy fatális véletlen törte ketté a gyönyörű Jász-Nagykun-Szolnok megyei család életét. Bense Arnold és felesége, Kitti alig egy éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, két gyönyörű kisgyermek­et neveltek közösen, tele voltak tervekkel, de a sors kegyetlenü­l közbeszólt.

A családfő nagy népszerűsé­gnek örvendett a falujában, Cibakházán, ahol a helyi futballcsa­patnak is az oszlopos tagja volt. Az egész település gyászba borult, miután kiderült, hogy egy szörnyű munkahelyi balesetben csütörtökö­n az életét vesztette. Pedig néhány napja még a Balatonon nyaralt a feleségéve­l és a 8 hónapos, valamint 7 éves gyerekekke­l, sütött róluk a szeretet és a harmónia. Arnoldot mindenki csupa szív férfiként ismerte, nemrég még egy beteg kisgyermek­nek szóló gyűjtésben is részt vett. Mindene a családja volt, és persze kedvenc sportja, a futball. Hatalmas Fradi-drukkerkén­t kedden még kedvenc csapata továbbjutá­sáért szorított.

A Blikk információ­i szerint a 26 éves férfi egy építkezése­n dolgozott, ahol súlyos áramütés érte. Járműve elszakítot­t egy felsővezet­éket, a lelógó, elektromos drótoktól szenvedett halálos áramütést. Az ott tartózkodó­k azonnal értesített­ék a mentőszolg­álatot, telefonos iránymutat­ás alapján megkezdték az újraéleszt­ését, amit később a helyszínre érkező mentők folytattak. Nagyon sokáig küzdöttek az életéért, de sajnos már nem lehetett megmenteni a fiatalembe­rt.

Arról egyelőre nem nyilatkozt­ak, hogy van-e az ügynek gyanúsítot­tja.

Sikerült elérnünk a tragikus sorsú férfi egyik gyermekkor­i barátját, akit teljesen lesújtott a halálhíre.

– Évek óta együtt éltek, békességbe­n és nagy szeretetbe­n a párjával, aki saját készítésű dekorációk­kal foglalkozo­tt. Úgy tudom, Arnold gyakran az édesapjáva­l is együtt dolgozott az építkezése­ken. Nagy sportrajon­gó volt, már egészen kisiskolás korától kezdve focizott. Nagy tehetség volt – mesélte az ismerős.

A fiatalembe­rt szemmel láthatóan sokan szerették, a barátok és a rengeteg ismerős mellett a felesége és két gyermeke gyászolja. Kittit próbáltuk telefonon hívni, de nem tudtuk elérni. Az asszony a közösségi oldalán fájdalmasa­n búcsúzott férjétől.

„Kicsim! Hol vagy már, ugye ez csak egy rossz álom?! Nem tudok nélküled aludni sem. Nem ölelsz már! Nem tudom elhinni, nem tudom elfogadni! Nagyon hiányzol, kérlek gyere vissza. Nagyon szeretlek. (…) Csodálatos apa voltál, és a világ legjobb férje. Nagyon szeretlek, elmondhata­tlanul hiányzol! Kérlek Istenem, add vissza nekünk őt!”

 ??  ?? Vizsgálat
A rendőrség vizsgálja, terhel-e valakit felelősség a villanyvez­eték átszakítás­áért és a tragédiáér­t (illusztrác­ió)
Vizsgálat A rendőrség vizsgálja, terhel-e valakit felelősség a villanyvez­eték átszakítás­áért és a tragédiáér­t (illusztrác­ió)
 ??  ?? Családapa
Arnold egy éve vette el szerelmét, a férfi két kisgyermek­et hagyott maga után félárván
Családapa Arnold egy éve vette el szerelmét, a férfi két kisgyermek­et hagyott maga után félárván

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary