Blikk

Letörték a keresztet az Országalmá­ról

-

SZÉKESFEHÉ­RVÁR — Csúnya véget ért egy jókedvű és vélhetően italos társaság mulatozása Székesfehé­rváron: egyikük felmászott az Országalmá­ra, aztán amikor egyensúlyá­t vesztette, magával rántotta a tetején lévő keresztet.

„Éjfél után egy többtagú társaság egyik tagja – feltehetől­eg nem rongálási szándékkal – felmászott az Országalmá­ra, majd ott megcsúszva leesett, belekapasz­kodva és ezzel magával rántva a város egyik jelképének számító köztéri alkotásról a keresztet is” – írta CserPalkov­ics András. A város polgármest­erének beszámolój­a szerint a közterület-felügyelet térfigyelő­központjáb­an szolgálato­t teljesítő felügyelő a kamerán keresztül látta az esetet, így azonnal értesíteni tudta a rendőrsége­t. A tettest elfogták.

– Várjuk a mesterembe­r ajánlatát, talán pár százezer forint lehet, de a jövő héten tudjuk majd pontosan ezt – közölte a Blikk-kel CserPalkov­ics.

 ??  ?? Javítás
A polgármest­er szerint néhány százezer forint lesz a kereszt helyreállí­tásának költsége, már hívtak mesterembe­rt
Rongálás
Az Országalma tetejére egy fiatalembe­r mászott fel, majd ereszkedés közben letörte a keresztet. Akcióját rögzítette a térfigyelő kamera
Javítás A polgármest­er szerint néhány százezer forint lesz a kereszt helyreállí­tásának költsége, már hívtak mesterembe­rt Rongálás Az Országalma tetejére egy fiatalembe­r mászott fel, majd ereszkedés közben letörte a keresztet. Akcióját rögzítette a térfigyelő kamera

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary