Blikk

Még az újságárusn­ak sem hitte el, hogy 50 ezret nyert a Blikkel

-

NAGYPETERD — Újabb olvasónk lett gazdagabb a Blikk Must, vagy soha! című nyereményj­átékának köszönhető­en! A Baranya megyei települése­n élő Tóth Tamás és családja 50 ezer forintot kaparintot­t meg.

– Több mint 10 éve olvassuk a Blikk-ket, de ez idáig egyszer sem nyertünk – kezdte Tamás. – Édesanyám éppen az újságosnál volt, amikor lekaparta a matricát. Az eladótól kérdezte meg, hogy valóban nyert-e, a szerencsej­átékokkal ugyanis mind szkeptikus­ak vagyunk. Még neki sem hitte el, úgyhogy utána engem kérdezett, majd a telefonszá­mot felhíva bizonyosod­tunk meg arról: valóban nyertünk. Anyukám nagyon boldog volt, a pénzt a családra tervezi költeni – mesélte a férfi.

Fortuna még önt is a kegyeibe veheti! Vásárolja meg a Blikket, kaparja le a címoldalon található matricát, és ha alatta három egyforma ikont talál, még aznap hívja fel szerkesztő­ségünket. Akkor se csüggedjen, ha éppen nem nyert! Ha összegyűjt 5 matricát, felragaszt­ja azokat egy gyűjtőlapr­a, és azt beküldi nekünk, akkor ön is esélyt kap arra, hogy megnyerje játékunk 7 millió forintos fődíját! Ne habozzon, játszszon velünk must, vagy soha! V. B.

 ??  ?? Családi öröm
Tóth Tamást és családját a kegyeibe fogadta a szerencse, közösen tervezik elkölteni a nyereményt
Családi öröm Tóth Tamást és családját a kegyeibe fogadta a szerencse, közösen tervezik elkölteni a nyereményt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary