Blikk

„Gyereknek semmi keresnival­ója a fellépésen” Jolly zenész

- Cs. H.

▶ Kislányát, Zsuzsikát elviszi a koncertjei­re?

– Nem jellemző. Persze látott már munka közben, mert volt olyan fellépés, amely hét közben vagy napközben volt, de esti koncertre nem vinném. Azt gondolom, hogy egy gyereknek semmi keresnival­ója a fellépésen éjjel. Egyrészt ne maradjon fent hajnalig, mert általában akkor végzünk, másfelől pedig egy mulatós bulin jellemzően fogyaszt alkoholt a közönség, és azt sem kell látnia a gyereknek.

▶ Ha kérné sem mehetne?

– Talán idővel, ha az lesz minden vágya, hogy megnézzen, akkor a színpadon nem mondanék nemet, de egyelőre nincs itt ennek az ideje. A stúdiót már látta, tudja, hogyan zajlik a munka, és klipforgat­áson is volt már, szerintem egy nyolcéves gyereknek enynyi elég.

▶ Féltené?

– Attól, hogy mit láthat vagy hallhat ott, igen. A kislányom nem velem él, hanem az édesanyjáv­al, így törekszem arra, hogy amikor velem van, akkor minőségi időt tölthessün­k együtt, egy gyereknek pedig az nem az, hogy engem néz a színpadon.

▶ Abban is tudatos, hogy a közösségi oldalán keveset látni Zsuzsikát?

– Abszolút. Egy gyereknek sok hátránya lehet abból, ha a szülei ismertek, nem akarom, hogy azért cikizzék a suliban, mert én valamit kitettem róla. Nagyon büszke vagyok rá, szívesen „mutogatnám” többet, de meghagyom neki a döntést: 18 évesen határozzon, akar-e szerepelni.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary