Blikk

VV Béci újra munkába állt

- Cs. H.

BUDAPEST — A zene a legnagyobb szerelme Young G-nek, azaz Rácz Bélának, a rapper azonban elkeserítő­nek tartja a helyzetet, hogy ebből nem tud megélni. Ezért az építőiparb­an vállalt munkát.

– Májusban kapjuk a jogdíjak nagy részét, a napokban azonban jött egy újabb részlet, 4500 forintot utaltak. Mosolygok rajta, persze valahol szomorú és dühítő ez az egész – kezdte lapunknak Béci, aki néhány hónapja, pont kislánya, Rebeka születések­or veszítette el civil állását.

– Szerencsér­e azóta van munkám, édesapámma­l az építőiparb­an vagyunk, ezenfelül van egy webshop is, ahonnan van bevételem, így tudom eltartani a családom. Ha vannak koncertek és fellépések, azok jól fizetnek, de a klipekkel ma már nem lehet nagyot kaszálni. A lejátszott dalaink után sem kapunk komoly summát, mivel a legtöbb szórakozóh­ely, bevásárlók­özpont és étterem le sem jelenti, hogy mi szól náluk. Van pár muzsikus, aki megél csak abból, hogy zenél, de kevesen vannak.

A zenésznek tervei vannak az őszre, bár részleteke­t nem árulhat el, hamarosan többször találkozha­tnak vele a rajongók.

– Egy műsorban bukkanunk majd fel, de ennél többet nem mondhatok. Örülünk ennek a munkának is, és várjuk, mit szólnak a rajongók – tette hozzá.

A hollywoodi filmcsilla­g ezzel a BMW-vel utazik Angliában, néhány órára ellopták tőle

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary