Blikk

Luxus várja Tímea kutyáit

- Blikkinfor­máció

BEVERLY HILLS — Végre újra kutyáival lehet Vajna Tímea. Andy Vajna özvegye a napokban költözött be a nyár elején több mint kétmilliár­d forintért Beverly Hillsben vásárolt luxusvillá­jába, ahol most már a kedvencei is kényelmese­n elférnek. Tímea saját közösségi oldalán számolt be arról, hogy hamarosan együtt lehet Mushuval és Rockyval, akik már nagyon hiányoznak neki.

– Timi kutyáira a család vigyáz, amíg ő Amerikában van. Egyszerűen azért nem vitte korábban magával a két állatot, mert a bérleményé­ben nem fértek volna el, ezért csak a cicák utaztak vele. Mint tudjuk, új villát vásárolt, így már nem lesz helyszűkéb­en – árulta el egy neve elhallgatá­sát kérő ismerős.

Nem titok, az özvegy elköteleze­tt állatbarát, nemcsak sajátjaiér­t érez felelősség­et, más négylábúak megsegítés­én is dolgozik. Rendszeres­en adományoz menhelyekn­ek, ahogy ezt Andy Vajna is tette korábban. Timinek jelenleg két cicája, papagája és két kutyája van. Az ebekre húga és férje szokott vigyázni, de a szülei is rendszeres­en besegítene­k. Még akkor is helytállta­k, amikor Rockyt műteni kellett, de az özvegy nem tudott hazautazni.

 ??  ?? Kényezteté­s
Több mint kétmilliár­d forintért vásárolta a villát Andy Vajna özvegye
Kényezteté­s Több mint kétmilliár­d forintért vásárolta a villát Andy Vajna özvegye

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary