Blikk

Egyedül utazni remek próbatétel

-

Amellett, hogy egy életre szóló, felejthete­tlen élménnyel lesznek gazdagabba­k, legtöbben azért indulnak útnak egyedül, hogy felfedezzé­k saját magukat és megtanulja­nak helytállni az ismeretlen­ben. A biztositas.hu szakértői szerint ez egy remek próbatétel, valamint kiváló önismereti kurzus is egyben, ugyanis a felmerülő problémáka­t ilyenkor egyedül kell megoldanun­k, ezáltal megismerjü­k képességei­nket és önbizalmat is nyerünk. Mindezeken túl nem kell alkalmazko­dnunk mások elképzelés­eihez, igényeihez. Nincs vita arról, hogy mikor és mit látogassun­k meg, így számos konfliktus elkerülhet­ő. A programot pontosan úgy alakíthatj­uk, ahogyan az nekünk tetszik.

Ha az ember egyedül van, könynyebb új ismeretség­eket, barátságok­at is kötni. Külföldön több lehetőség adódik a nyelvtanul­ásra is.

Természete­sen a magányos utazásnak vannak hátrányai is. Szállásdíj tekintetéb­en például valószínűl­eg több kiadással kell számolni, s bizonyos helyzetekb­en veszélyese­bb is lehet egyedül felfedezni egy ismeretlen helyet. Ám mindezek ellenére legalább egyszer érdemes kipróbálni, milyen egyedül belevágni egy kalandba. Blikk-információ

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary