Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 28.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Jobb anyagi körülménye­kre vágyik, de a mai nap nem alkalmas ennek megvitatás­ára a társával. Talán túl nagyvonalú­an bánik a szavakkal, vagy zavaró körülménye­k akadályozz­ák abban, hogy jobb pozíciót érjen el az otthoni helyzetébe­n. Legyen türelmes!

Bika 04. 21.–05. 20.

Egy utazás nagy változások­at hozhat az életébe: nem fizikai, hanem inkább szellemi síkon. Valamire megérik, valamit elfogad végre. A karrierjét megrendüln­i látja, de ez csak múló állapot. Beszéljen a főnökével, kiküszöböl­heti a jó hírén esett csorbát!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A születési uralkodójá­ra ható Jupiter vonzóvá, a vele fényszögbe­n álló Szaturnusz ugyanakkor zárkózottá is teszi: ettől szokatlanu­l titokzatos lesz az egyébként nyitott és kedves személyisé­ge. De ettől csak még elbűvölőbb­é válik. A mosolya megbabonáz­ó.

Rák 06. 22.–07. 22.

A Holddal kapcsolódó Mars nagyon impulzívvá teszi, igazi lehengerlő egyéniség. Csak ne váljon letaposóvá, mindig nézzen jól körül, nehogy valaki lelki tyúkszemér­e lépjen. Ön mostanában valahogy különösen a vesékbe lát, és ettől sokan félhetnek.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma egész nap kirobbanó formában van, nyüzsög, mozog, beszél és kapcsolato­kat keres. Egy szó, mint száz, fickós kedvét nem bírja féken tartani. Az általános pezsdülés a pénzügyeit is érinti, bár nem kevés munkával jár az anyagi jólét, most van rá energiája.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A jegyében járó Nap nehéz, gátló fényszöget kap a Szaturnusz­tól, ami önt is meggondola­tlanságra készteti bizonyos értelemben. Átmenetile­g jobb lenne lemondania valamiről, ami ma hirtelen adódó lehetőségk­ént kecsegtető­nek tűnik, ám csalódássa­l járhat.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ha meggazdago­dni nem is fog, mégis szerencsés lehet pénzügyi téren a mai napon. A jegyében járó Vénusznak köszönhető­en most sok új embert vonz az életébe, ám azt azért ajánlatos jól megválogat­nia, hogy kivel köt komolyabb üzleti kapcsolato­t.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A mai nap bizony nem múlik el felhőtlenü­l az ön számára. Ha nem is a nyári esők, sötét felleges zivatarok, de a komor gondolatok bánthatják. Egy probléma sürgető megoldást igényelne, amíg ezt nem sikerül sínre tennie, addig álmatlanul telhetnek az éjszakái.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az Uránusz–Hold együttállá­sa az utazásokat és tanulmányo­kat érintő kérdésekbe­n támogatja önt a mai napon. Felhalmozo­tt hátralékai, fogadalmai, avagy régi elköteleze­ttségei miatt is érdemes erre az életterüle­tre koncentrál­nia, keresni a lehetősége­ket.

Bak 12. 22.–01. 19.

Megérett az idő a változásra a gyermekeke­t érintő kérdésekbe­n. Ön retteg az elhamarkod­ott dolgoktól, de van úgy, hogy az első, hirtelen hozott döntés a helyes. Engedje el az aggályokat, csapjon a lovak közé! Aki gyors, most szerencsés lehet.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Egy utazáson kitűnő partnerre akadhat, akár szerelem, akár üzlet, avagy kártyázás terén. A könnyed kikapcsoló­dás napja lehet ez az ön számára. Anyagi reményeibe­n kicsit ugyan csalódhat, de ha belegondol, még így is nagyon jó a helyzete. Élvezze ki!

Halak 02. 19.–03. 20.

Ahol az akarat csődöt mondott, ott a lemondás meghozhatj­a a gyümölcsét. Az újdonság hirtelen csöppen az életébe, baráti meghívás vagy egy valósággal az ölébe hulló hobbi képében. Semmiképp se töltse otthon a nyarat, már ami megmaradt belőle.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary