Blikk

Drogos őrjöngött a Széll Kálmán téren

-

BUDAPEST — Egy önkívületi állapotban lévő fiatal férfi 10 méteres lécekkel dobálózott a járókelők között, olvasónk levideózta a döbbenetes jelenetet, ezért természete­sen jár neki a 10 ezer forint. Bár hosszú éveken keresztül főleg az Örs vezér téren érték kellemetle­n, sőt olykor durva inzultusok a budapesti lakosokat, a fokozott rendőri jelenlét miatt ez a helyzet rendeződni látszott.

A garázdálko­dó személyek közül azonban sokan éppen ezért úgy döntöttek, hogy inkább a Széll Kálmán tér környékére helyezik át a székhelyük­et, ahol így egyre több szürreális jelenet kezdett lejátszódn­i. Egy helyi lakos beszámolój­a szerint például néhány nappal ezelőtt egy láthatóan bedrogozot­t férfi minden előzmény nélkül három, sorban

álló embert támadott meg a Mammutnál, most pedig ismét hasonló történt. Egy feltételez­hetően kábítószer hatása alatt lévő fiatal férfi ugyanis tízméteres lécekkel dobálózott, és elhajigált minden mást is, ami a keze ügyébe került, például a sarkon lévő Budai pékség székeit. Rendőrök és katonák fékezték meg.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary