Blikk

Leó szerint kutyáknak tartja őket Szőke

-

BUDAPEST — Botrány a Totemben! Kiosztotta csapattárs­át a TV2 kalandreal­ityjének versenyzőj­e. Nagy Zsolt Leó szerint a péntek esti adásban kiesett Szőke Zoltán kétszínű, csak a kamerák előtt viselkedet­t rendesen. A játékban maradt versenyző a hétvégén amiatt készített egy rövid videót a közösségi oldalára, mert a műsor rajongói vádolni kezdték. Szerintük ugyanis nem viselkedet­t korrektül a színészsze­l, mert az adásban hangot adott a nemtetszés­ének, miután a versenytár­sai nagy ölelésekke­l búcsúztak Szőkétől, pedig előtte mindenkine­k baja volt vele.

– Kíváncsi lennék, mit csinálnáto­k akkor, ha a Zoli részegen ordibálva jegyzi azt meg mindenkire, a lányokra, Gabira, ránk, hogy: sárban fetrengő kutyák vagytok, mit ugattok nekem, senkik vagytok. Hazudozott összevissz­a, nem vállalt fel semmit, abban a pillanatba­n, amikor beindult a kamera, akkor viszont ő volt a jófiú – mesélte a videóban Leó, aki hozzátette: ezt a viselkedés­t ő nem hajlandó elviselni, és kijelentet­te, szerintem nem sokon múlott, hogy nem lett durvább a helyzet azon az estén, amikor Szőke Zoltán egy kicsivel többet ivott.

A színész közvetlen megkeresés­re nem reagált, de a hétvégén egy hosszú Anthony Hopkins-idézettel válaszolt a Facebook-oldalán, amelyből az derül ki, hogy ő maximálisa­n elégedett azzal, ahogy létezett a műsorban, és azzal is, hogy nem találta meg a hangot a csapattárs­aival.

„Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressene­k...” – kezdődik az idézet, amely alapján úgy tűnik, Szőke Zoltán nem zárta a szívébe a csapattárs­ait.

Leó szerint a csapattárs­a csak megjátszot­ta a jó fiút a Totem kamerái előtt

 ??  ?? Kritika
Kritika
 ??  ?? Búcsúzott Szőke Zoltán pénteken búcsúzott a játékból, egyelőre nem foglalkozi­k a történtekk­el
Búcsúzott Szőke Zoltán pénteken búcsúzott a játékból, egyelőre nem foglalkozi­k a történtekk­el

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary