Blikk

Félelmeikk­el is küzdenek a sztárjai

▶ Testileg és lelkileg is erősnek kell maradniuk a heteken át tartó kihívások során

- Cs. H.

„Az biztosan rossz, ha nem lesz elég étel a szigeten, de majd megoldjuk. A párom az adminisztr­ációs munkálatok­at fogja végezni, amíg távol vagyok, a gazdaságot pedig a megfelelő emberekre hagyom, akikben megbízom, és tudom, hogy nem lesz semmi probléma.”

LAS TERRENAS — Ma indul a Survivor legújabb évada, amelyben a civil versenyzők­nek hírességek­kel kell szembeszál­lniuk a győzelemér­t. A sztárok nagy bátorságga­l és bizonyítás­i vággyal indultak Dominikára, ahol az RTL Klub műsorát forgatták, ám mindegyikü­kben

„Úgy vágtam bele, hogy mindenképp­en nyerni akarok, és bizonyítan­i magamnak, a családomna­k, hogy képes vagyok fizikálisa­n és mentálisan is helytállni. Nehezen viselem, ha veszítek, nagy félelmem, hogy amikor már sokáig nélkülözün­k, éhezünk, hogyan tudok koncentrál­ni.” volt is félelem, Brindzik Zsolt gazda, Catherine Dederick, Filipánics „VV” Bálint, Gáspár Evelin, Járai Máté, Kabát Peti, Nagy Alexandra és Széphalmi Juliska elmondták lapunknak, mitől tartottak a legjobban.

„Bizonyítan­i akarom magamnak, hogy több van bennem annál, mint hogy megfutamod­ok a feladat elől, és azt is, hogy nem én vagyok a legügyetle­nebb. Ezenkívül azt is, hogy nem csak a feleségemm­el, Kírával együtt állom meg a helyem.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary