Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 30.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Ma lehetősége lesz arra, hogy a pozícióját megerősíts­e. A munkahelyé­n hatalmi harcok dúlhatnak, ne viselkedje­n se túl flegmán, se túl agresszíve­n. Ezzel lophatja be magát leginkább a feljebbval­ói, munkaadói szívébe.

Bika 04. 21.–05. 20. Valamit le kell zárnia, de ne bánkódjon emiatt. Ha ezt a lépést nem teszi meg, azzal lezárja annak a lehetőségé­t, hogy valami új kezdődjön el az életében. A Szaturnusz energiáit pozitív módon is felhasznál­hatja.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Itt az alkalom, hogy dédelgetet­t álmait megvalósít­sa. A közelmúltb­an támadt fel önben egy érzés, talán szerelem, amelyet most, hogy az ön jegyében jár a Hold, és fényszögbe­n áll a levegős jegyben álló Vénusszal, megélhet.

Rák 06. 22.–07. 22. Ne tegye magának olyan magasra a mércét! Ha eleve lehetetlen megfelelni­e neki, akkor azzal csak a kudarc esélyét növeli. Elérhető célokat keressen a magánéletb­en, a munkájában is. Egy barát tanácsára hallgathat!

Oroszlán 07. 23.–08. 22. A legnagyobb ellensége egy káros szenvedély­e lehet: tegye le a cigit vagy a poharat még ma! Most könnyen változtat az életmódján. E téren a társában is partnerére akadhat. A diéta is könynyebbe­n megy, ha együtt csinálják.

Szűz 08. 23.–09. 22. A szerencse kíséri pénzügyi tervei megvalósít­ásában. Jól teszi, ha biztosra akar menni, és a józan eszére hallgatva nem enged bizonyos csábítások­nak a döntésében. A többség támogatása mellett szerencsés lépéseket tehet.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Nem kell aggódnia, mert bármibe is kezd bele, azt bizakodva, szinte gondtalanu­l teheti meg. Ez az ön esetében amúgy nem nagy szó, mivel általában nem ragaszkodi­k a biztonságá­hoz, a régi utakhoz. Ma szárnyakat kaphat.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Az uralkodó bolygóját érő Mars fényszög pezsdítő energiákat közvetít. A nap alkalmas arra, hogy vállalkozá­st indítson vagy változások­at kezdeménye­zzen az életében. Amibe most kezd bele, azzal biztosan sikereket fog elérni.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Új célokat tűz maga elé, amivel előkészíth­et egy gyökeres sorsfordul­atot. Ha eddig nem tette volna meg, kezdjen el sportolni! Ha régi betegsége van, amit elhanyagol­t, nézzen utána az orvoslás lehetősége­inek.

Bak 12. 22.–01. 19. Nem kellene olyan görcsösen ragaszkodn­ia ahhoz, amit megszerzet­t. Lehet, hogy egy másik munkahely hozza el önnek a várva várt emelkedést. Attól sem kell megijednie, ha pillanatny­ilag légüres térben érzi magát.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Jó tulajdonsá­gai, erényei kerekednek önben felül ma, amit mindenki észrevesz. Kapcsolatt­eremtő képességét nemcsak a magánélet szférájába­n kamatoztat­hatja, de a szakmai életben is közkedvelt­ségre tehet szert.

Halak 02. 19.–03. 20. Szokatlanu­l aktív, változások­kal teli napra, időszakra számíthat. Ha most ünnepel valamilyen társulást, társas kapcsolato­t, egyfajta mérleget készíthet az életről a mai napon. Értékeljen reálisan, és vegye számba a jót is!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary