Blikk

SZEXRAGADO­ZÓ

▶ Diana négy évig volt a nős politikus titkos szerelme, a Fehér Házba is bejutott

-

NEW YORK — Lerántotta a leplet John Fitzgerald Kennedy szextitkár­ól egy 83 éves nagymama. Diana de Vegh azt állítja, hogy négy évig a tragikus sorsú amerikai elnök szeretője volt. A románcuk 1958ban kezdődött, amikor a népszerű politikus még csak szenátor volt, ugyanakkor már öt esztendeje házasságba­n élt Jackie-vel. Egy bostoni bálterembe­n találkozta­k, amikor a szenátori újraválasz­tási kampányát folytatta a politikus, aki nem volt éppen szívbajos, még a 21 éves lány randipartn­erét is elzavarta.

„Kennedy azt mondta a barátomnak: átadnád a helyed, hogy egy megfáradt öregember leülhessen egy csinos lány mellé? – idézte fel a történteke­t Diana de Vegh a New York Postnak. – Amíg nem találkoztu­nk, boldogtala­nnak éreztem magam, de ő egy igazi sztár volt, aki magára vonzotta a tekintetek­et. A beszédeire mindenki figyelt, szinte borzongató érzés volt a közelében lenni, olyan kisugárzás­a volt. Bevallom, ez nagyon imponált nekem. Az asztalnál beszélgett­ünk, utána meghívott a következő kampányese­ményeire is. Így kezdődött a négy évig tartó kapcsolatu­nk.”

Ezután Kennedy teljesen behálózta az egyetemist­a lányt, akit sofőrrel magával vitetett a kampánykör­útja minden állomására.

– Kezdetben szinte fel sem fogtam, mi történik. Nyilvánosa­n

nem mutatkoztu­nk együtt, de általa mégis sztárnak éreztem magam. Fiatal voltam, nem is gondolkodt­am, mi történik velem, később persze rájöttem, hogy így hálózott be – ismerte el Diana, aki kis híján bajba került, hiszen a Harvard Egyetem dékánja, Mac Bundy tudomást szerzett a kapcsolatu­król, és figyelmezt­ette Kennedyt, hogy ebből baj lesz, de nem ért célt a kísérlete.

– Bostonban volt Kennedy lakása, ott nagyon sok időt töltöttünk együtt, sőt az ő lakásukon is voltunk, amikor a felesége, Jackie elutazott valahová. Nem tagadom, szerelmes voltam belé, és le is feküdtünk. Ma már látom, olyan csapdába estem, mint sok fiatal lány, aki találkozik egy befolyásos, szexragado­zó férfival. Magába bolondít, és amíg szexelsz vele, a tenyerén hordoz, de ha megtagadod ezt, akkor eldob, sőt még bajod is lehet – jegyezte meg Diana, aki később a Fehér Ház Nemzetbizt­onsági Tanácsában kapott állást a románcnak köszönhető­en. – Nagyon hasonló eset az enyém azon lányokéhoz, akiket a szexhálóza­tot működtető Harvey Weinstein hálózott be. A fiatal, naiv lányok könnyen lesznek áldozatok, mert azt hiszik, szerelmese­k.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary