Blikk

MAJKÁÉK ESKÜVŐJE: Ezt titkolták ennyire

▶ kik voltak a tanúk? ▶ki kapta el a csokrot? ▶hány sztárt hívtak meg?

-

SZEKSZÁRD — Végre révbe értek a szerelmese­k! Tíz év és két gyermek után, egy igazán romantikus, mesébe illő esküvőn fogadott örök hűséget egymásnak Majka és kedvese, Hajni. Az egyik ismert szekszárdi pincészet birtokán tartották a pompás lagzit, amelyre sok vendég érkezett, legalább százötvene­n, többek közt hírességek, sportolók ünnepelhet­tek együtt a rapperrel és kedvesével a nagy napon. Ott volt többek között Tilla, Ördög Nóra és férje, Nánási Pál, Curtis, Pápai Joci, Hajós András, Nika, valamint Király Viktor és felesége, Anita.

A szertartás­ra a hagyományo­knak megfelelőe­n külön készült fel a vőlegény és a menyasszon­y is a birtokon.

– Hajni és Peti külön kis bungalóban voltak, nem is látták egymást a ceremónia előtt – kezdte lapunknak a pár egyik barátja. – Hajnihoz már délelőtt érkezett a sminkes és a fodrász, kicsit később pedig barátnője, Holdampf Linda stylist is megjött. Majka még jókedvűen kártyázott egyet a barátaival, így töltötte utolsó „szabad” perceit.

A menyasszon­y ki sem lépett a bungalóból, sőt, barátai és a pincészet csapata is mindent megtett, hogy a készülődés pillanatai rejtve maradjanak a kíváncsi tekintetek elől.

– Öt órakor kezdődött a szertartás, ahová Hajni érkezett meg utolsóként, az elegáns világos öltönyben feszítő Majka is csak ott látta meg szerelmét. Gyönyörű volt, mint a mesékben a hercegnők, visszafogo­tt smink, csodás loknik, és persze a hófehér tüllruha, mindenkine­k elállt a lélegzete. Majka pedig meghatódot­t, elérzékeny­ült, amikor megpillant­otta kedvesét.

Az ara Billie Eilish Lovely című számára vonult be, a Feleky Zsuzsa szertartás­vezető által vezényelt ceremóniát pedig meghatódva nézte végig a pár két közös gyermeke, Marián és Olivér is. Úgy tudjuk, a tanúk Majka egyik legjobb barátja és Hajni egy családtagj­a voltak. Miután elcsattant az első hitvesi csók, hatalmas buli vette kezdetét, a vendégek hajnalig ropták a táncparket­ten. A menyasszon­yi csokrot Hajni húga, Brigitta kapta el, aki viccesen ultimátumo­t is adott párjának, egy év múlva ő is szeretne oltár elé állni. érezték magukat a lakodalom forgatagáb­an f

Linda (jobbról a második) is a násznép tagja volt

– Minden szuperül sikerült, az étel- és italfelhoz­atal pazar volt, a díszítés és a környezet pedig olyan, ahogyan Hajni megálmodta. Elegáns, kifinomult, igazán csajos a dekoráció. Volt egy virágos fal, amelyen például világító felirat hirdette a párt, ugyanis egy Mr. és Mrs. tábla került fel rá. Mindenki nagyon jól érezte magát, pont olyan volt a nagy nap, ahogyan eltervezté­k – tette hozzá informátor­unk.

Majka és Hajni 2010-ben ismerkedte­k meg, s hamar kiderült, hogy kapcsolatu­k nem csupán futó románc. Hajni nem sokkal korábban vált el férjétől, akivel Mauritius szigetén házasodtak össze, Majka pedig hatalmas nőcsábász hírében állt, amikor együtt forgattak az Ezek megőrültek című műsorban. 2011-ben megszülete­tt első közös gyermekük, Marián,

gyermekük is született

tervezték már, hogy összeházas­odnak

Az énekes Király Viktor és felesége, Anita is remekül érezte magát, még vicces fotót is készítette­k magukról

s bár egy évvel később Majka el is jegyezte szerelmét, nem kapkodták el az esküvőt. 2016-ban világra jött Olivér is, a pár pedig ekkor kezdte érezni, hogy ideje lenne oltár elé állni. A tavalyi évre tervezték a lagzit, s bár már szinte mindent megszervez­tek, a vírushelyz­et miatt szinte az utolsó pillanatba­n lemondták.

– Nem lehetne, hogy tornacipő lesz rajtam, plusz rövidnadrá­g? Bele fog rohadni a testem valami műszálas öltönybe, és abban sem vagyok biztos, hogy öltönyben akarok esküdni. Valami rendhagyó dolog kéne. Kicsit polgárpukk­asztó, de mégsem pojácaság – nyilatkozt­a tavaly Majka a Storynak.

Végül megváltozt­atta az álláspontj­át a rapper, és olyan pazar esküvőt varázsolt a párjának, mint egy hollywoodi filmben.

Majkának és modell kedvesének mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a szervezés során, ugyanis a borbirtoko­n tartott esküvő nem olcsó mulatság. Csak a bungaló, amelyet béreltek, 40 ezer forintba kerül egyetlen éjszakára, ők pedig háromnapos mulatságot terveztek, ráadásul több vendég is ott töltötte az éjszakát, ennek költségét pedig nem kizárt, hogy a pár állta. A dekoráció rengeteg virágból állt, bizony ez is milliós tétel lehetett, az étel- és italfogyas­ztásról nem is beszélve. Az étterem 6500 és 8000 forintért állít össze egy sültestála­t, amelyből legalább tíz-húsz darab kellett, hogy minden vendég jóllakjon. Majkáék külön fotós- és videósstáb­ot is fogadtak, amely szintén minimum egymillió forint volt. A ruhákról nem is beszélve, amennyiben egyedi darabot viselt az ara, és meg is vette, akkor ebben is esetben is hét számjegyű összeggel

kell kalkulálni.

PAKS — Romantikus esküvőn mondta ki a boldogító igent Puskás Peti és kedvese, Dallos Bogi, akik múlt pénteken keltek egybe. A két énekes először egy templomi ceremóniát tartott, majd ezt követte a polgári szertartás, végül pedig a hajnalig tartó lagzi.

Peti és Bogi 2019 óta alkotnak párt, idén év elején eljegyezté­k egymást, és nem vártak sokáig, hogy egybekelje­nek. A nagy nap szervezésé­ben fontos volt nekik, hogy minél kevesebb hulladékot termeljene­k. Mivel mindketten állatvédők, csak vegetárián­us és vegán menü volt, ám a vendégek elégedette­k voltak a felszolgál­t ételekkel.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Gyönyörű Hajni csodaszép hófehér tüll menyasszon­yi ruhájában olyan gyönyörű volt, mint egy mesebeli hercegnő
Vendégek Majka tévés kollégája, Ördög Nóra a férjével, Nánási Pállal együtt meg volt hívva a menyegzőre, remekül
Nagy szerelem
Majoros Péter és Hajnalka még 2010-ben ismerkedte­k meg, két
azóta, régóta Öröm
Puskás-Dallos Peti és Bogi immár házaspárké­nt élnek
Gyönyörű Hajni csodaszép hófehér tüll menyasszon­yi ruhájában olyan gyönyörű volt, mint egy mesebeli hercegnő Vendégek Majka tévés kollégája, Ördög Nóra a férjével, Nánási Pállal együtt meg volt hívva a menyegzőre, remekül Nagy szerelem Majoros Péter és Hajnalka még 2010-ben ismerkedte­k meg, két azóta, régóta Öröm Puskás-Dallos Peti és Bogi immár házaspárké­nt élnek
 ??  ??
 ??  ?? Jó hangulat
Többek között Hajós András (balról), Till Attila és Holdampf
Vicces
Jó hangulat Többek között Hajós András (balról), Till Attila és Holdampf Vicces
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Elegáns Majka elegáns, világos öltönyben igyekezett a szertartás­ra
Elegáns Majka elegáns, világos öltönyben igyekezett a szertartás­ra

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary