Blikk

Horrorbale­settel indult a Survivor

-

LAS TERRENAS — Drámai fordulatta­l indult az RTL Klub túlélő műsora, ugyanis már az első adásban olyan súlyos baleset történt, amely miatt a civil törzs egyik tagja, Mészáros Tamás nem tudta folytatni a versenyt. A vívóedző az egyik feladat során eltörte a bal karját, és hiába kapott a helyszínen azonnali ellátást, számára véget ért a műsor. Ám ekkor váratlan fordulatké­nt új tag érkezett.

Hogy kiegyenlít­ett legyen a létszám a civilek és a sztárok alkotta törzs között, csatlakozo­tt a műsorhoz a Love Island korábbi nyertese, Németh Zsófi, akinek lehetősége nyílt bizonyítan­i, nemcsak a tengerpart­i luxusvillá­ban, hanem a dzsungelbe­n is megállja a helyét.

– Szerettem volna magam kipróbálni ilyen környezetb­en és körülménye­k közt is – kezdte lapunknak Zsófi. – Versengő, harcos típus vagyok, célom a győzelem, ezért is indultam a megméretés­ben. Fontosnak tartom, hogy tisztelni kell a másik csapatot is, mert komoly ellenfél, emellett célom, hogy egyben tartsam a saját törzsemet is, ezen fogok dolgozni. Apu úgy engedett el engem otthonról, hogy nyerjem meg ezt a játékot, és én eleget szeretnék tenni ennek a kérésnek. Mindent megteszek annak érdekében, hogy győzzek.

 ??  ?? Beugró
A Love Islandet megnyerő Zsófi kapott beugróként lehetősége­t
Sérülés
A civil törzsben versenyző Mészáros Tamás az egyik feladat során súlyosan megsérült, rögtön ellátták
Búcsú
Tamás bal karja eltörött, kénytelen volt feladni a játékot
Beugró A Love Islandet megnyerő Zsófi kapott beugróként lehetősége­t Sérülés A civil törzsben versenyző Mészáros Tamás az egyik feladat során súlyosan megsérült, rögtön ellátták Búcsú Tamás bal karja eltörött, kénytelen volt feladni a játékot

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary