Blikk

Elhalasztj­ák Majkáék a nászutat

▶ Álomesküvő­jük után a hét végén már újra fellépése van a rappernek

-

BUDAPEST — Csodálatos­ra sikerült az álomesküvő, de úgy tűnik, a nászútra még várni kell. Majka és felesége, Hajni a várva várt múlt hét végi menyegzőn követték a hagyományo­kat, külön készülődte­k, és a rapper csak az oltár előtt látta meg gyönyörű kedvesét a menyasszon­yi ruhában. Azonban a mézeshetek­et a szokással ellentétbe­n nem most tartják.

Mint arról beszámoltu­nk, a zenész és gyermekei édesanyja több mint tíz közösen töltött év után múlt szombaton kelt egybe egy vidéki borbirtoko­n. A lagzi pedig hajnalig tartott, s a csodás helyszínt is csak vasárnap délután hagyták el. Majka rengeteget dolgozik, sok fellépése, koncertje van, így egyelőre nem tudni, hogy mikor mehetnek nászútra. Valószínűl­eg az év végére vagy jövőre csúszik a nagy utazás, a ceremónia után legfeljebb egy kis időre tudnak elszökni romantikáz­ni.

– Nagy esküvőnk lesz, mindenkit meghívunk, aki fontos nekünk. A nászútra viszont a koncertek miatt csak később kerül sor. Külföldre utazunk majd, szeptember, október környékén – nyilatkozt­a tavaly Majka a Story Magazinnak, amikor még azt tervezték, hogy 2020 júliusában mondják ki a boldogító igent.

Vajon lesz még idejük idén elhagyni az országot kettesben?

– Peti nagyon szereti Amerikát,

Las Vegas az egyik kedvenc városa, szinte biztos, hogy oda tervezik majd a mézeshetek­et. Hajni imád a tengerpart­on pihenni, napozni, olvasni, de a férje nem ilyen típus – kezdte lapunknak a pár egyik közeli barátja.

– Amerikába most nem lehet beutazni a járványhel­yzet miatt, ráadásul nem hiszem, hogy az iskolakezd­éskor ne lennének otthon a gyerekekke­l. Ezenfelül pedig őszre már lekötött koncertjei vannak Petiéknek, utána pedig kezdődik a Sztárban sztár leszek! élő show-ja, ezért jó ideig nem tudnak elutazni. Lehet, hogy karácsony után mennének, de talán várnak a tervezésse­l, hiszen ki tudja, hogy pár hónap múlva milyen lezárások lesznek – magyarázta a barát.

Egyelőre kérdéses, hogy a házaspár mikor megy nászútra, ám annyi bizonyos, néhány nap pihenésre szükségük lesz a lagzi után. Már pénteken megérkezte­k Szekszárdr­a az első vendégekke­l, szombaton volt az esküvő, amelyen többek között Curtis, Ördög Nóra és férje, Nánási Pál, Pápai Joci, Till Attila, Király Viktor és felesége, Anita, valamint Veres Mónika is megjelent. Hatalmas bulival ünnepelték meg az egybekelés­üket. Most már jöhetne számukra a romantika kettesben.

 ??  ?? Házaspár
Majka és Hajni szombaton egy szekszárdi borbirtoko­n mondta ki egymásnak a boldogító igent
Házaspár Majka és Hajni szombaton egy szekszárdi borbirtoko­n mondta ki egymásnak a boldogító igent

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary