Blikk

Kizárná a külvilágot L.L. Junior és exe

▶ A keserű évforduló után emelhet vádat az ügyészség Csilla ellen

- Cs. H.

BUDAPEST — Bár már két éve történt az a tragikus baleset, amelyben elhunyt L.L. Junior hároméves kisfia, Dávidka, a szülők fájdalma és gyásza nem enyhül. Az ünnepek, évfordulók feltépik a még be sem gyógyult sebeket, s ugyan a rapper és volt kedvese, Csilla is próbál erős maradni, augusztus 31. sok keserűsége­t is tartogat számukra, ráadásul nemrég a rendőrség lezárta a nyomozást, s vádemelési javaslatta­l elküldte az ügyészségn­ek, így a gyászoló édesanya sem lehet nyugodt, hiszen nem tudja, mi vár rá.

Lapunk megkereste a zenészt, s bár nem kívánt bővebben nyilatkozn­i, elmondta, hogy minden erejével azon van, hogy lelkileg erős maradjon, ráadásul nagyobb fia, Lacika számára a nyári hónap utolsó napján van az iskolai évnyitó, így bár fájdalom van a szívében azon a napon, öröm is éri, hiszen Lacika imád iskolába járni, ráadásul kitűnő tanuló is, akire nagyon büszke lehet.

Mint arról korábban beszámoltu­nk, 2019 augusztusá­ban Csilla és Dávidka egy járdaszige­ten várakoztak, piros lámpát kaptak a zebránál, ám a kisfiú kiszaladt az útra, ahol egy szabályosa­n közlekedő autós elgázolta a csöpp gyermeket, akinek életéért órákig küzdöttek a mentősök, hiába. Csillát többször kihallgatt­ák, még a baleset helyszínér­e is vissza kellett mennie, végül júniusban a rendőrség lezárta

az ügyet, és gondatlan emberölés vétsége miatt vádemelést javasolt az ügyészségn­ek. A hatóság egyelőre nem döntött, ám hamarosan vádat emelhetnek Csilla ellen, az pedig kérdés, hogy milyen büntetés kiszabását indítványo­zzák az édesanyáva­l szemben.

– Panasszal éltünk az eljárás ellen, ám nem kaptunk rá választ. Egyelőre az ügyészségt­ől sem jött semmi, várjuk, hogy vádat emelnek-e ügyfelem ellen – mondta lapunknak Csilla ügyvédje, Horváth B. Gábor.

Csilla egyik barátnője elmondta lapunknak, hogyan éli meg ezt az időszakot az édesanya.

– Próbálja kizárni a külvilágot, és csak a fiával, Lacikával

foglalkozi­k. Kezdődik az iskola, nagyon izgatottak mind a ketten, ráadásul tudja, hogy gyermeke miatt erősnek kell maradnia – mondta a barátnő. – Nehéz a szíve az évforduló miatt, és ez már így is marad, az ilyen nagy fájdalom sosem múlik el. Várja az ügyészség döntését, és bármi lesz, méltóságga­l és emelt fővel áll a bíróság elé.

 ??  ?? Játékok
A Fiumei úti sírkertben nyugvó Dávidka sírköve tegnap is tele volt angyalkákk­al, játékokkal
Játékok A Fiumei úti sírkertben nyugvó Dávidka sírköve tegnap is tele volt angyalkákk­al, játékokkal
 ??  ?? Fiúk
Két kisfiát, Dávidkát és
Lacikát rajongásig szerette Junior
Fiúk Két kisfiát, Dávidkát és Lacikát rajongásig szerette Junior
 ??  ?? Fájdalom
Csilla és L.L. Junior sosem heverik ki a fiuk elvesztésé­t, de tudják, másik gyermekük
miatt erősnek kell maradniuk
Fájdalom Csilla és L.L. Junior sosem heverik ki a fiuk elvesztésé­t, de tudják, másik gyermekük miatt erősnek kell maradniuk

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary