Blikk

Dárdainak csatárokra van szüksége

-

BERLIN — Aktívan telhet a hét eleje a Hertha BSC-nél, ahol komoly erősítések­re van szükség. A magyar vezetőedző, Dárdai Pál által irányított német élvonalbel­i futballcsa­pat három vereséggel kezdte a szezont, legutóbb a hét végén a címvédő Bayern München otthonában kapott ki a klub 5-0-ra.

A berliniek a nyáron összesen 50 millió euróért (17,4 milliárd forint) engedték el két kiváló csatárukat, a kolumbiai Jhon Cordóbát az orosz Krasznodar­ba és a brazil olimpiai bajnok Matheus Cunhát a spanyol Atlético Madridba, ám úgy tűnik, nem sikerült pótolni őket. A tréner alaposan kiakadt a Bayern elleni zakó után.

– A nyáron sem arról volt szó, hogy mindenképp­en maradok. Az igazolások­at pedig nem én intéztem, az nem az edző feladata – mondta a szakember arra utalva, hogy bármikor hozhatnak nagyobb nevet a padra, illetve levette magáról a felelősség­et az újonnan érkezők produkciój­a után.

Arne Friedrich sportigazg­ató kijelentet­te, nem fognak 20 millió eurót (6,9 milliárd forint) költeni csatárra, de kiszemelte­k azért így is vannak, mint az Újpest ellen a Baselban az Európa-konferenci­aligában is látott brazil Arthur Cabral vagy a Lille francia támadója, Jonathan Bamba.

 ??  ?? Góliszony
Dárdai csapata három vereséggel rajtolt, a Herthának támadókat kell igazolnia
Góliszony Dárdai csapata három vereséggel rajtolt, a Herthának támadókat kell igazolnia

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary