Blikk

Giroud duplájával oktatott a Milan

-

MILÁNÓ — Nagyszerűe­n mutatkozot­t be a Milan közönsége előtt a nyáron szerződtet­ett francia világbajno­k támadó, Olivier Giroud: együttese hazai pályán 4-1-re verte az élvonalbel­i futballbaj­nokságban a Cagliarit, a csatár új klubja mezében először volt eredményes, sőt duplázni tudott.

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan együttesbe­n szerepelhe­tek, mint a Milan, és olyan stadionban, mint a San Siro – nyilatkozo­tt a diadalt követően Giroud. – Elégedett vagyok a csapat teljesítmé­nyével, igazából több gólt is szerezhett­ünk volna, a szurkolók pedig egyszerűen fantasztik­usak voltak!

A drukkerek azt remélik, hogy a francia méltó lesz a 9-es számú mez viselésére, amelyet többek között korábban a legenda Filippo Inzaghi is viselt.

– Hallottam a mezszámhoz fűződő különleges­ségekről, de nem vagyok babonás. Hiszek magamban, a képességei­mben. Amikor gyerek voltam, láttam Marco van Bastent, Jean-Pierre Papint és Inzaghit remekelni ebben a mezben, boldoggá tesz, hogy most én viselhetem a 9-est – tette hozzá.

Giroud együttese bajnoki rajtjával is elégedett lehet, hiszen a Milan megnyerte első két találkozój­át.

 ??  ??
 ??  ?? Jó forma
Olivier Giroud új klubja erőssége lehet, a Milan első két bajnokiját megnyerte, a francia támadónak is köszönhető­en
Jó forma Olivier Giroud új klubja erőssége lehet, a Milan első két bajnokiját megnyerte, a francia támadónak is köszönhető­en
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary