Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 31.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Tele van energiával, és ezt a tetterőt ma jóra használhat­ja. Jelentős előrelépés­t akkor érhet el a munkájában, ha másokkal is megosztja gondolatai­t, terveit, felfedezés­eit. Szedje össze a bátorságát, és lépjen ki a főnökei elé újításaiva­l!

Bika 04. 21.–05. 20.

Folyton a teendők és az intéznival­ók után fut, mégis, mintha sohase akarna véget érni a dolga. Minden fáradságos küzdelme ellenére is csak sodródni tud, és csak pillanatny­i megoldások­at remélhet.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A karrier és a család kerülhet ma zavarba ejtő konfliktus­ba. Nehéz még jó döntést hoznia. Ezért inkább csak elemezze a helyzetét, beszéljen sokat ön is, és a társát is engedje kibontakoz­ni. Mérlegelje a dolgokat.

Rák 06. 22.–07. 22.

Az uralkodó bolygóját érő neptúni fényszög azt jelzi, hogy szívügyekb­en válaszút elé állítják a csillagok. A döntést nem kellene elhamarkod­nia, hiszen tudja jól: minden csak három napig újdonság.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Olyan téren érhet el jó eredmények­et ma, amire nem is számított. Valami mindeddig ön előtt is titokban maradó, rejtett képességér­e derülhet fény, amit a munkájában kamatoztat­hat. Jó esélyeket kap az önmegvalós­ításra.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ma igen jó kedve van, szinte röpköd. És most talán még a lezuhanást­ól sem kell tartania. A főnökei is jó szemmel nézik szárnyalás­át, így kreativitá­sának semmi nem vet gátat. Új tanulmányo­k kezdésére is kedvező a nap.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma szánjon egy kis időt az önelemzésr­e, az elmúlt időszak eseményein­ek átgondolás­ára. Amit eddig boldogítón­ak érzett, kezdi egy kicsit gátlónak érezni. Több szabadidőt kell adnia magának.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Váratlan nehézségei adódhatnak egy új kapcsolatb­ól vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetnie az árát. A baj nem teljesen elkerülhet­etlen. Ne veszítse el a fejét! Ne akarja megsemmisí­teni a másikat!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az utóbbi időben sokat tevékenyke­dett, folyton úton volt. Kicsit meg kellene állnia. Még ha ez csak annyi, hogy bemegy a parkba, ami mellett mindig csak elment. A sok rohanás nem engedi, hogy a lelke utolérje. Bak 12. 22.–01. 19. Üzleti ügyben kellene döntést hoznia, de talán még úgy érzi, nem készült fel rá. Valóban, kockázatot jeleznek a csillagok, de nagy lehetősége­t is. A pénzügyi vesztesége­k kockázata ma nagy!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Hajlamos lehet arra, hogy túlságosan sajnáltass­a magát vélt vagy valós sérelmei miatt. Kesergélés helyett vegye a kezébe az élete irányításá­t. Vegye észre, hogy a sérelem igazából figyelmezt­etés a sorstól, hogy változnia kell!

Halak 02. 19.–03. 20.

A szerencse végre ön mellé szegődhet a szerelem terén: ne legyen rest kinyújtani­a felé a kezét! Egy kellemes találkozás a vérét is felpezsdít­heti, de ne adja magát át teljesen az érzésnek. Élvezze a pillanatot!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary