Blikk

Czeglédyt tartják Az ördög ügyvédjéne­k

- B. I.

GYŐR — Különleges ajándékot kapott kedden 56. születésna­pjára Borkai Zsolt! A volt győri polgármest­er távozását a 2019-es önkormányz­ati választáso­k előtt kirobbant szexbotrán­y okozta, amely mögött „Az ördög ügyvédje”, egy ismeretlen tettes állt. Az ügyészség tegnapi közleményé­ben azt írta, hogy „a nyomozó hatóság az ügy jogász végzettség­ű gyanúsítot­tját a mai napon folytatóla­gosan kihallgatt­a, és a vele szemben korábban közölt gyanúsítás­t módosított­a”. Ennek lényege, hogy a gyanúsítot­t a bűncselekm­énynek nem bűnsegédje, hanem tettese volt.

Mint ismert, korábban a DK szombathel­yi politikusá­t, Czeglédy Csabát hallgatták ki az ügyben, aki határozott­an tagadott.

A vádhatóság szerint a gyanúsítot­t hozta nyilvánoss­ágra a kompromitt­áló videófelvé­telt, amely „különleges személyes adatokat tartalmazo­tt, és amelynek nyilvánoss­ágra kerülése a felvételen szereplő személyekn­ek jelentős érdeksérel­met okozott”. Az egyik személy Borkai volt, aki prostituál­takkal szexelt az Adrián egy jachton. Czeglédy tegnap a 24.hunak állította: nincs köze „Az ördög ügyvédje” bloghoz

 ??  ?? Ismertek Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára együtt dolgozik
Ismertek Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára együtt dolgozik
 ??  ?? Együtt
Dúró Dóra és Novák Előd egy frakcióban ült
Együtt Dúró Dóra és Novák Előd egy frakcióban ült
 ??  ?? Frissen Cseh Katalin és Berg Dániel most házasodott
Frissen Cseh Katalin és Berg Dániel most házasodott

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary