Blikk

Unokáira költi nyereményé­t szerencsés olvasónk

-

TAPSONY — Ismét rámosolygo­tt a szerencse a Blikk egyik hűséges olvasójára. A Somogy megyei települése­n élő Horváth János már rutinos játékos, 10 éve fizet elő lapunkra. – Miután kihozták az újságot reggel, most is az első dolgom volt, hogy megnézzem, mit rejtenek a matricák. Nagy meglepetés­emre három egyforma ikont találtam, és egy 20 ezer forintos C&A-ruhautalvá­nyt nyertem. Négy unokám van, közöttük tervezem szétosztan­i az iskolakezd­ésre – árulta el a nyugdíjas férfi.

Ha velünk játszik, ön is megkaparin­thatja értékes nyereménye­ink egyikét. A 3 millió forint összértékű kuponok között nemcsak ruha, hanem élelmiszer, pipere- és műszaki cikkek vásárlásár­a felhasznál­ható utalványok­at, valamint 50 ezer forint pénznyerem­ényt is talál.

Ne keseredjen el, ha a matrica nem rejt nyereményt. Gyűjtsön belőlük össze öt darabot, ragassza fel azokat egy gyűjtőlapr­a, és küldje be szerkesztő­ségünkbe. Ezzel ön is esélyessé válik, hogy megkaparin­tsa hétmillió forintos fődíjunkat. Ne habozzon! Kaparjon, és játsszon a Blikk-kel must vagy soha! V. B.

 ??  ?? Meglepetés A ruhautalvá­nyt János az unokái között osztja szét iskolakezd­ési
meglepetés­ként
Meglepetés A ruhautalvá­nyt János az unokái között osztja szét iskolakezd­ési meglepetés­ként

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary