Blikk

Keresztes máig segíti Bariczot

- B. P.

BUDAPEST — A mai napig nem telik el úgy hét, hogy Keresztes Ildikó ne beszélne a mentoráltj­aival, sőt Takács Nikolassza­l és Baricz Gergővel rendszeres­en fel is lép. Az utóbbival épp a napokban Erdélyben adtak koncertet.

– Én sosem teszek üres ígéreteket, természete­sen tartjuk a kapcsolato­t és büszke vagyok arra, hogy még mindig a minőséget képviselik, nem lettek zenei prostituál­tak – jelentette ki a két zenész „mentoranyj­a”, aki tíz éve az X-Faktorban dolgozott először együtt a két fiúval.

– Követem mindkettej­ük életét, a hét végén például Torockón látva Baricz Gergőt a színpadon Varga Mikivel együtt énekelni nagyon megdobogta­tta a szívem – emlékezett az énekesnő, aki azt is elmesélte, Gergő amellett, hogy olyan nagy nevekkel dolgozik együtt, mint Tátrai Tibor és Póka Egon, nemrég Koppányt alakította az István, a király erdélyi előadásban.

– Sajnos nem tudtam megnézni, de előtte találkoztu­nk. Zrikáltam is vele, hogy mi ez a szakáll, de hát kölyökgóly­a ábrázattal valóban nem lehet Koppányt játszani – nevetett Ildikó, aki büszkén mesélte, hogy egykori tanítványa átállt a másik oldalra. – A Kőbányai Zenei Stúdióban tanít amellett, hogy van zenekara is. Jó irányba halad, számomra ez a legfontosa­bb.

 ??  ?? Közös fellépés Keresztes Ildikó nemrég Baricz Gergővel énekelt együtt
Közös fellépés Keresztes Ildikó nemrég Baricz Gergővel énekelt együtt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary