Blikk

Megmaradt villa

- B. P.

BUDAPEST — Boldog családapa, férj, népszerű színész, és ami a legfontosa­bb, két évtizede tiszta Szabó Győző, akinek Toxikoma című könyvéből film készült. A csütörtökö­n mozikba kerülő produkció forgatása alatt sok olyan jelenet elevenedet­t meg a színész drogos múltjából, amelyet szívesen elfelejten­e.

– Az első néhány nap durva időutazás volt: ugyanazt láttam, amit húsz éve megéltem. Eléggé felzaklato­tt állapotban mentem haza – árulta el a Toxikoma készítésér­ől szóló videóban Győző, akit 2000-ben kezeltek elvonón. Bár végül gyógyultan távozott

MALIBU — Egy év alatt sem tudta eladni malibui ingatlanát Pierce Brosnan. Igaz, a volt James Bond megkéri a négyezer négyzetmét­eres telek és a rajta álló két villa árát: százmillió dollárért – ez körülbelül 30 milliárd foritot jelent – dobta piacra, és mivel nem akadt vevő, visszavont­a a hirdetést. onnan, a filmnek köszönhető­en tudja végleg lezárni életének ezt a korszakát.

– Az, hogy írjuk le a dolgokat, Csernus Imre egyik módszere. Én első körben nagyon-nagyon tiltakozta­m. Aztán, miután megszülete­tt az írás terápiás jelleggel, megíródott a könyv, akkor azt éreztem, hogy még egy fokkal gyógyultab­b vagyok. A gyógyuláso­m ívének a vége, hogy ebből most film is született – magyarázta Győző, akit Molnár Áron alakít a moziban.

A pályatárs szerint a Toxikoma nem drogos film, sokkal inkább szól az emberi kapcsolato­król.

 ??  ?? Szerep
Szerep
 ??  ??
 ??  ?? Molnár Áron (balra) alakítja kollégáját, Szabó Győzőt
Molnár Áron (balra) alakítja kollégáját, Szabó Győzőt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary