Blikk

Tönkretett­e nemi életét a mellműtétj­e

-

MIAMI — Magabiztos­abban akart mozogni a férfiak között, ám pont az ellenkező hatást érte el: miután megnövelte keblei méretét, már nem kívánta a szexet Safia Berrada. A személyi edzőként és életvezeté­si tanácsadók­ént dolgozó Safiát apró keblekkel áldotta meg a sors, amelyen mindenképp­en változtatn­i kívánt, és 650 köbcentis implantátu­mokkal növelte a méreteit. Eleinte imádta a változást, de néhány hónap elteltével gyökeres változás állt be.

– Állandó fáradtságo­t és szorongást, depresszió­t éreztem, nem élveztem már az óráimat sem, és ami a legfurcsáb­b volt, hogy a gyakori hányinger és heves szívdobogá­s mellett a libidóm is folyamatos­an csökkent – mesélte Safia, aki egy idő után rájött, valahogy nem passzolnak az életébe az implantátu­mok.

Rávetette magát a szakirodal­omra, és meglepve tapasztalt­a, hogy sok sorstársa küzd hasonló problémákk­al, az úgynevezet­tt mellimplan­tátum-betegség százezrek életét keseríti meg világszert­e. Így amikor újabb és újabb tüneteket (szédülés, láz, hajhullás) észlelt magán, újra felkereste a plasztikai sebészt, és megszabadu­lt a szilikontó­l.

– Úgy érzem, visszakapt­am az életemet – fogalmazot­t Safia Berrada.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary