Blikk

Vadászgépr­e ült Thuróczy

- B. P.

BUDAPEST — A mai napig hatással van új műsorának forgatása Thuróczy Szabolcsra! A színész a Spektrumra készítette a Tiltott zónák című produkciót, amelyben olyan titkos helyekre kalauzolja a nézőket, ahová senkinek, vagy csak nagyon keveseknek van belépése. Ült például vadászgépe­n, járt a Budapest alatti katakombák­ban, de szerelt parabolát a János-hegyi kilátó tetején vagy pedikűrözö­tt elefántot mint állatkerti gondozó.

– Rengeteg sűrű pillanat volt a forgatás alatt, magamtól biztos nem kerültem volna ilyen szituációk­ba. Sokszor nagyon izgalmas volt, hogy mi az, amit végiggondo­lok és belemegyek, és mi az, amivel kapcsolatb­an nem gondolkodo­m, csak csinálom. Az ipari alpinisták­nál ez így volt, amikor a János-hegyi kilátón hatvan méter magasban egy 22 centis vason állva parabolát szereltem, na, akkor utána gondolkodt­am el, hogy én most itt mit is műveltem – árulta el a népszerű sztár a csatorna sajtótájék­oztatóján, ahol azt is elmesélte, hogy egy adottsága miatt nem minden feladat volt veszélytel­en.

– Alapvetően nem jó a térlátásom, a feleségem szerint bukósisakb­an kellene aludnom, mert az éjjeliszek­rényt is heti négyszer lefejelem, nem látom a távolságok­at – vallotta be Thuróczy, aki a katakombák­ban is így járt, ám nem ez volt az egyetlen sérülése. – A Gripenben ötven percet töltöttem egy hónapja, de azóta is zúg a fülem – vallotta be a színész, aki ennek ellenére imádta a forgatás minden percét, hiszen egész különleges helyekkel és emberekkel ismerkedhe­tett meg, ezt szeptember 19-től a nézők is láthatják.

 ??  ?? Kiváltság
Thuróczy Szabolcs színész Tiltott zónák című műsorában olyan helyekre megy, ahova csak kevesen jutnak el
Kiváltság Thuróczy Szabolcs színész Tiltott zónák című műsorában olyan helyekre megy, ahova csak kevesen jutnak el

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary