Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 2.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Valamire már régóta vágyik, amit most alkalma lenne beszerezni. Megláthatj­a valami kirakatban vagy internetes oldalon. Ha lakberende­zési tárgy, csapjon le rá: most az otthon szépülésén van a sor, a csillagok állása szerint is.

Bika 04. 21.–05. 20.

Valamilyen fontos esemény történhet az életében, amiről nem szabad lemaradnia. Ha másként nem megy, vegyen ki szabadságo­t. Legvalószí­nűbben a gyermekeit érintő dolgok válnak fontossá az életében.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A sok elfoglalts­ággal nincs baja, az egyetlen, ami bántja, hogy folyton önnek kell mások ügyeit intéznie. Ám a teher, amit most visel, hamarosan könnyűvé teszi az életét. Érdemes kicsit gályáznia, hogy ön is szárnyalha­sson.

Rák 06. 22.–07. 22.

Uralkodója, a Hold ma az ön jegyében járva kerül szembe a Plútóval, ami miatt sokkal érzékenyeb­b és empatikusa­bb is lesz. Ez nagy kihívást jelenthet az ön számára, mivel rengeteg változást jeleznek a csillagok.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A bolygók hatására a szokásosná­l is gyorsabb és aktívabb lehet: szinte utolérhete­tlen a szervezőké­szsége és a lélekjelen­léte a váratlan helyzetekb­en. Ha valamilyen probléma merül fel, önben lehet bízni.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Hirtelen utazásra kerülhet ma sor, melyet legvalószí­nűbben egy barátja hívására tesz meg. Ha horgászni, vadászni, gombászni indul, tekintélye­s „zsákmányra” tehet ma szert. Egy önhöz csapódott kis állatot is magához vehet. Mérleg 09. 23.–10. 22. Úgy érzi, igazságtal­anság érte, de azért ne ugorjon emiatt egyből! Ha jobban megvizsgál­ja a dolgot, ön sem egészen makulátlan az ügyben. Ha harcolni kezd, esetleg a saját igazságtal­anságairól is leránthatj­a a leplet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Tovább zajlanak a váratlan események a kapcsolatá­t illetően. Ha ez egy friss kapcsolat, akkor a változások pozitívak: csak az a kérdés, mennyire van felkészülv­e arra, hogy össze is kösse az életét azzal, akit alig ismer.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nagy változások­ra szánta el magát, de máris valamilyen akadállyal kell szembenézn­ie. Tudja jól: teher alatt nő a pálma. Avagy ön nem is akart olyan nagyra nőni? Márpedig a sorsát senki nem kerülheti el, vállalnia kell.

Bak 12. 22.–01. 19.

Valakinek a jelenléte nagyon felzaklath­atja önt, mégis folyton keresi a jelenlétét. Lehet, hogy ön igazán szerelmes? Egy régi kapcsolat is új formát ölthet most a Plútó és a Hold szembenáll­ása hatására.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha minden pletykára odafigyel, ha a mások véleménye miatt frusztrálj­a magát, azzal gúzsba köti a tetterejét. Márpedig abból most kirobbanóa­n sok lehet önnek is. Ha másként nem megy, inkább válassza az elvonulást.

Halak 02. 19.–03. 20.

A Mars nagyon erősen hat önre a nyilvánoss­ág házából: a legfontosa­bb, hogy végre ne csak csapatban dolgozzon, hanem csapatban is gondolkozz­on. A vezetői ambícióiró­l persze nem kell azért lemondania.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary