Blikk

Nézzétek, ilyen lesz az új jelmezem!

- Temesi László

BUDAPEST — Egy méretes hóbagollya­l szelfizett a Vadak ura című musical egyik próbáján Fésűs Nelly, nem véletlenül, hiszen hamarosan az éjszakai madár bőrébe bújik. A népszerű színésznőn­ek nem ez lesz az első állatszere­pe, ugyanis volt már fekete párduc A dzsungel könyvében, most pedig bölcs bagolyként mutathatja meg „állati” tehetségét.

– A napokban kezdtük el a próbákat és nagyon élvezem – árulta el lapunknak Nelly. – Bár még nem tudom, milyen hóbagolyna­k lenni, hiszen igazából ez csak később derül ki, amikor belebújok a csodálatos jelmezbe. Annak idején Bagirát, a fekete párducot is örömmel játszottam A dzsungel könyvében, biztosan így lesz ezzel a szerepemme­l is. Egyébként Falusi Mariann-nal és Janza Katával felváltva fogunk „bölcselked­ni”.

A színésznő elmesélte, a zenés darabban az állatok nyolc klánba tömörülve élnek a saját törvényeik szerint, de ha a szükség úgy hozza, egymással szövetségr­e lépnek. A történet a produkció ötletgazdá­jától, Vona Tibortól származik, de Egressy Zoltán író tette színdarabb­á, a musical zenéjét Sebestyén Áron szerezte, a dalszövege­ket pedig Müller Péter Sziámi írta.

– A darab premierje október közepén lesz a RaM Színházban, garantálom, szuper produkció lesz – jelentett ki Fésűs Nelly, aki természete­sen forgat tovább a TV2-n futó Doktor Balatonban is, és a Benyovszky musicalben is próbál.

 ??  ?? Szerep
Fésűs Nelly a bölcs hóbagoly jelmezébe bújik majd a Vadak ura című musicalben
Szerep Fésűs Nelly a bölcs hóbagoly jelmezébe bújik majd a Vadak ura című musicalben
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary