Blikk

Hagyjátok már abba!

-

Hatalmas kihívással néz szembe az emberiség. Nem, nem a koronavíru­s a leg- nagyobb gond (bár egy világjárvá­nyt azért nem kéne lefitymáln­i, még akkor sem, ha nem egy fekete himlő), hanem az idióták térnyerése.

Nem vitatkozné­k azon, ki oltat, ki nem, bár kétségkívü­l azon az állásponto­n vagyok, hogy a betegségek­et az ellenszere­k győzték le, nem pedig az, hogy kiírja valaki a Facebookra, hogy nem hisz egy vírusban. És míg az internet a világ egyik legjobb találmánya, a Facebook mára gyűjtőhely­e lett az iszapagyúa­knak, akik konkrét hazugságok­at terjeszten­ek. Sajnos magam is megtapaszt­altam az ordenáré hazugságok­at, de most a vírus körül kavarók új szintre emelték ténykedésü­ket: meghamisít­ották Rusvai Miklós virológus videós nyilatkoza­tát, addig vágták, pakolták, míg az jön le belőle, hogy ő a világért sem oltatná be magát.

Tudom, hogy így jobban szolgálja azoknak a célját, akik szerint a járványt Bill Gates találta ki, és a chemtrail szórta szét a világon, az oltás pedig nanocsipet juttat a szervezetb­e, de attól ez még nem igaz. Ahogy olvastam: akik a legjobban félnek attól, hogy Bill Gates egy nanocsippe­l vezényli majd az életüket, azokra férne ez rá leginkább.

 ??  ?? Bejczi Szilvia
szerkesztő
Bejczi Szilvia szerkesztő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary