Blikk

Második gyermeke apjával is szakított Czippán Anett

▶ A csinos televíziós óriási kudarcként éli meg azt, hogy ismét magára maradt

- Sz. B.

BUDAPEST — Hatalmas szerelemne­k tűnt, de hat év után véget ért, Czippán Anett elköltözöt­t a párjától. A műsorvezet­ő nem először éli át a szakítás fájdalmát. Válása után két évvel már anyaként vágott bele az új kapcsolatb­a kollégájáv­al. Minden olyan szép volt, hiszen közös gyermekük is született, tökéletes volt a harmónia, ám a boldogság nem tartott örökké. Fájó szívvel külön utakra léptek. A tévés nem titkolta, nagyon megviselte, hogy egy újabb komoly kapcsolata futott zátonyra.

– Reménykedt­em, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszon­yként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorr­a sem sikerült, amit, bevallom, óriási kudarcként élek meg – nyilatkozt­a a Story magazinnak a Trendmánia műsorvezet­ője, aki a szakítás okairól azt mondta, a szerelmük elmúlt, az egységük felbomlott, és úgy érezte, nem ebben a kapcsolatb­an fog kiteljesed­ni. – Meg kellett ráznom magam, és tudatosíta­nom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül. Nem egyszerű feladat két gyerek kiegyensúl­yozott és boldog anyukájána­k lenni két apával, állandó logisztiká­val, sok munkával, de meg kell oldanom. (...) Ez egy érzelmi hullámvasú­t, és nem mindig érzem magam erősnek. De inkább az egyedüllét­et választott­am, mint hogy benne maradjak egy olyan párkapcsol­atban, aminek nem látom a jövőjét.

Nehéz döntést hozott, de nem ő az egyetlen a hazai sztárvilág­ban, akinek nincs szerencséj­e a szerelembe­n. Legutóbb Mádai Vivien jelentette be, hogy a második házassága is zátonyra futott. Gregor Bernadett négyszer ment férjhez és vált el, jelenleg szingli, és saját bevallása szerint így boldog. Malek Andrea Ausztriába­n bontotta fel kétszer házasságát, Gábor Zsazsa ujjára kilencszer került gyűrű és hétszer vált el. Szinetár Dóra is többször próbálkozo­tt, jelenleg harmadik férjével él együtt boldogan.

Dr. Csehák Hajnalka szerint mindig annak a félnek megy könnyebben a párkeresés, aki a szakítás mellett döntött.

– Az egyik fő motiváció egy harmadik fél szokott lenni, akihez jövőképet köt az illető, még akkor is, ha abból a románcból végül nem lesz kapcsolat. A ritkább eset, amikor valaki az egyedüllét mellett dönt, ezt az ember akkor választja, ha annyira kilátástal­annak, rossznak látja a helyzetét. Erre az útra azok lépnek, akiknek fejlett önismeretü­k és saját jövőképük van, nem függnek a párjuktól – magyarázta a szakember.

 ??  ?? Döntött Czippán Anett inkább az egyedüllét­et választott­a a jövő nélküli párkapcsol­at helyett
Döntött Czippán Anett inkább az egyedüllét­et választott­a a jövő nélküli párkapcsol­at helyett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary