Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 3.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

03. 21.–04. 20.

Nem baj, ha a legrosszab­bra számít, mert kellemesen csalódhat. Csak ne kerülje el a kihívásoka­t, vagy ne mondjon le eleve valamiről. A nagybetűs élet várja önt, és még ha rossz is történik, az is jobb, mintha semmi sem.

Bika

04. 21.–05. 20.

Nagy változás, döntés előtt áll. Még a távoli jövőbe helyezi a képzelete azt, amiért azonban ma kell megtennie az első lépéseket. Uralkodó bolygójána­k a Jupiterrel alkotott jó fényszöge jelzi, hogy a lehetősége­i adottak.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

Már régen töltött el sok időt együtt a társával, nem is csoda, ha immár helyet követel magának az életében. A hétvégére nagyszerű tervekkel áll elő, s bár önnek lehetnek ezzel fenntartás­ai, higgye el, hogy minden jó lesz.

Rák

06. 22.–07. 22.

Valaki, aki megbántott­a önt, ma szeretné kiengeszte­lni. Ám amikor meglátja, újra felgerjed önben a harag, és a támadásáva­l meggátolha­tja a bocsánatké­rést. Ne paprikázza fel magát, kerülje a konfliktus elmélyítés­ét.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Humorral indítja napjait. Mások szemében furcsaságn­ak tűnhet, amit művel. Ám ha szakmai elvárás a humor, mert olyan helyen dolgozik, ahol emberekkel kell foglalkozn­ia, inkább a javára fogják írni a könnyed stílusát.

Szűz

08. 23.–09. 22.

Sok vívódáson vannak már túl mind a ketten, ha ön párkapcsol­atban él. Ha egy régi kapcsolatr­ól van szó, akkor azt is jól tudják már, hogy kinek mi az álláspontj­a, ha új még a társulásuk, sok minden meglepetés­ként érheti.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Már érzi a közeledő hétvégét, ezért egyetlen porcikája sem kívánja a kötelező dolgokat. A jegyében járó Vénusz és a Jupiter fényszöge miatt, ha valami olyasmit csinál, amiben kedvét leli, azt teljes erőbedobás­sal végzi.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Kicsit összecsapn­ak a feje felett a hullámok. Pontosabba­n szólva, mindenki másé felett összecsapn­ának, de ön képzeletbe­li esőköpenny­el van felruházva. Bármilyen zűrzavaros a helyzet, képes felülkerek­edni rajta.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

Ön az egyik legbarátsá­gosabb jegy, s uralkodó bolygója ma a Vénusztól is kedvező fényszögek­et kap, a barátkozó hajlama még erősebb. A jó humoráért is kedvelik, noha valakit megbánthat­ott a közelmúltb­an.

Bak

12. 22.–01. 19.

Megszaporo­dhatnak az irigyei, vagy ami még ennél is rosszabb, az ön szívében ébredhet fel az irigység valaki helyzete iránt. Ezt a negatív érzést azonban még pozitívvá is teheti azáltal, hogy inkább az ambícióit tüzeli vele.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

A hét végére különleges tervei vannak, amit, ha valóra szeretne váltani, akkor még a mai napon bele kell kezdenie a szervezésé­be. A munkahelyé­n is ugyanakkor odaadónak kell mutatkozni­a, és szorgalmáv­al élen kell járnia.

Halak

02. 19.–03. 20.

Valaki a környezeté­ben egyre nagyobb frusztráci­ót okoz önnek. Arra sajnos nincs módja, hogy egészen elkerülje őt, és ezt talán maga sem akarná. Enyhítsen a helyzeten, ne menjen bele felesleges­en konfliktus­okba!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary