Blikk

Győző megcsalta Rezes Juditot

▶ A színész sajátos stílusban győzte meg párját, hogy komolyak a szándékai

- Bajkó Panka

BUDAPEST — Dühből kérte meg szerelme kezét Szabó Győző, aki egy héttel ezelőtt, tizennyolc év együttlét után vette feleségül Rezes Judit színésznőt.

– Már nagyon régóta megvolt a gyűrű, évekig vártam, mikor jön el a megfelelő pillanat – mesélt a színész a csöppet sem romantikus eljegyzésr­ől a rendhagyó Blikk + Győző interjúban, ahol nem ő kérdezett, hanem őt faggatta kollégánk.

– Az úgy történt, hogy ültünk a teraszon, picivel többet ittunk, röhögtünk, szóba került a házasság, majd egyszer csak Judit azt mondta: „Úgysem fogsz eljegyezni soha. Miről beszélgetü­nk? Úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz.” Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, és letettem elé, hogy nesze, b*zd meg, itt van. Ő pedig elkezdett zokogni, mert végre elhitte, hogy többet akarok ettől a kapcsolatt­ól – emlékezett viszsza a színész, aki hiába adott gyűrűt kedvesének, nem viselkedet­t leendő férjként.

Kapcsolatu­k olyan komoly válságba került, hogy csak Rezes Judit állhatatos­ságának köszönhető, hogy megmentett­ék a szerelmüke­t, és egymás mellett maradtak.

– Sok minden történt, voltak csajozások, voltak olyan időszakok, amikor nem bírtam leállni – magyarázta az okokat Győző, aki lebukott, de ennek következmé­nye nem az lett, ami ilyenkor lenni szokott.

– A telefonos lebukás után Judit azt mondta, hogy figyelj, Győző, az emberek általában a könnyebb utat választják: szétmennek. De én anynyira szeretlek téged, hogy én ezt a kapcsolato­t meg akarom

Rezes Judit fél évig mosolyszün­etet tartott, miután kiderült Szabó Győző hűtlensége, de küzdött a kapcsolatu­kért

menteni. Mondta, hogy nem lesz könnyű, nem lesz egyszerű, lehet, hogy évekig is el fog tartani. Utána Juditot fél évig nem láttam mosolyogni – sóhajtott a színész, aki szerelméve­l együtt végül párterápia segítségév­el jutott el odáig, hogy ma már boldogan és egymáshoz ragaszkodv­a élik az életüket. Ebből az időszakból egyébként Loveshake – Az élet összeráz címmel később színdarabo­t is készítette­k, amely egyik lépése volt a krízisük feldolgozá­sának. Mégis, még így is hosszú éveket kellett várni az esküvőre, mert hol a munka nem engedte, hol pedig az, hogy végre megtaláljá­k a közös

otthonukat, ahol mindanynyi­an, ők és a gyermekeik is elférnek.

– Azt gondolom, óriási dolog és fantasztik­us, hogy az életemet

ezzel az emberrel, Rezes Judittal csinálom végig, és a mi választásu­nk, hogy mi ezt egymással tesszük.

 ??  ?? Válság
Válság
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary