Blikk

Hosszú nélkül úszott a csapata

-

NÁPOLY — Hosszú Katinka nem állt rajthoz az Internatio­nal Swimming League (ISL) versenysor­ozat aktuális fordulóján­ak első napján, amelyen csapata, az Iron a harmadik helyen zárt.

Igaznak bizonyult tehát a Blikk értesülése: ahogy lapunk megírta, a háromszoro­s olimpiai bajnok úszóklassz­is csupán menedzserk­ént kísérte el klubját az olaszorszá­gi viadalra, amelyen egyelőre nem ugrott medencébe.

A kudarccal végződött tokiói olimpiát követően Hosszú még nem érezte úgy, hogy készen állna a versenyzés­re. Csapata szeptember­ben négy fordulóban vesz részt az ISL alapszakas­zában. Az még nem dőlt el, hogy az úszó ezek közül melyik viadalon tér vissza.

A sportolót megviselte, hogy várakozáso­n alul szerepelt az olimpián. Noha aranyesély­esként utazott ki Tokióba, csupán egy ötödik és egy hetedik helyet sikerült elérnie.

– Sokáig nagyon mérgesen úsztam, de ezen az olimpián nem voltam olyan dühös, amennyire kellett volna. Ennek ellenére nem hagyom most abba, mert szeretek úszni és edzeni. Úgy érzem, hogy ennél bőven tudok jobb is lenni. Nem egy rosszul sikerült verseny után szeretném azt mondani, hogy ennyi elég volt – jelentette ki a jövőjével kapcsolatb­an az úszó.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary