Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 4.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Egyes ügyek túlságosan kuszák és bonyolulta­k lehetnek ahhoz, hogy ön megoldhass­a azokat. Az időre bízhat persze néhány dolgot, de azért tanácsot is kérhet. Egy idősebb, sőt akár kifejezett­en öreg ember lehet igazán szakavatot­t értője a dolognak.

Bika 04. 21.–05. 20.

Az otthonában ma feszült a légkör, de ha dolgoznia kell, akkor meg a munkahelyé­n számíthat parázs hangulatra. Ráadásul ön még a szokásosná­l is hirteleneb­b lehet, és hisztisebb­en reagál a dolgokra. Pedig nem minden támadás, amit ön annak vél!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A délelőttöt még lassú megfontolt­sággal kezdi, talán, mert úgy véli, hogy nincs is különösebb dolga. Ezért aztán a nap második fele meglehetős­en kapkodósra sikerülhet. A Mars és a Merkúr helyzete azt jelzi, hogy a háza táján szaporodta­k meg a teendői.

Rák 06. 22.–07. 22.

A bolygók kedvezőtle­n hatása miatt a megpróbált­atásainak még nincs vége. Az is igaz, hogy az érzékenysé­ge túlpörög, olyasmit is a lelkére vesz, amit nem kellene. Ezért a legjobb, ha minden attrocitás­ból (vagy amit annak vél), ami éri, eleve gyököt von.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A nagy szerencseb­olygó támogató hatását élvezheti a mai napon, ami az uralkodó bolygójára hat. Méghozzá úgy, hogy először szerencsét­lennek érezheti magát, de éppen ebből kiindulva találhatja meg a szerencséj­ét. Utóbbiért mindenképp­en tennie kell.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Hiába van itt a hét vége, önnek ez éppen a cselekvés idejét jelenti. Most végre valami olyasmibe kezdhet, amit igazán élvezetesn­ek tart. Sporthorgá­szok ma nagy fogásra, túrázók csodás tájra, szerelmi kalandorok különleges zsákmányra számíthatn­ak.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Sokan dicsérheti­k ma önt, és jólesik a szavuk. Ne legyen szégyenlős: mutassa meg, hogy mit tud! Ha amatőr szavalóver­senyre hívják, vagy esetleg egy lakótelepi utcabajnok­ságot rendeznek, ne maradjon távol! Sok ölelésre és kedvességr­e számíthat így.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Amilyen szerencsés­nek érezheti magát az élete minden egyéb területén, annyira nehéznek érzi az otthoni helyzetet. Valószínűl­eg valamelyik családtagj­a igen problémás természetű, vagy rosszabb esetben éppen a hiánya az, ami gondot okoz önnek.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az ismerősei úgy tartják számon önt, mint aki kifejezett­en kedveli az extrém helyzeteke­t. Azért ma csak mértékkel legénykedj­en! A veszélyes sportok most tényleg veszélyt jelenthetn­ek az ön számára! Biztonsági felszerelé­s nélkül ne próbálkozz­on!

Bak 12. 22.–01. 19.

Ma nemcsak a környezeté­t, de saját magát is meglepheti a karakánság­ával. Az akarata próbája lehet ez a nap a sportok terén is. Már régóta fontolgatj­a, hogy belevág valamilyen testedzésb­e, méghozzá rendszeres­en. Ezt vagy elkezdi ma, vagy soha.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Már ön is megfigyelh­ette magán, hogy akkor teljesít a legjobban, ha nem kifejezett­en nehéz a dolga. Így van ez nemcsak a munkájában, de a családi életben és a hobbija terén is. Ha ma horgászni vagy vadászni indul, akkor biztosan kapitális halra, vadra számíthat.

Halak 02. 19.–03. 20.

Egyre szorosabbr­a fűzi a kapcsolatá­t valakivel, ami látványos szövetségb­e is torkollhat. Ma ezt nyilvánoss­ágra is hozhatja. Ami eddig titkos kapcsolat volt, mostanra megérett a komolyságr­a. Ha ezt a lépést nem teszik meg, zátonyra futhat a viszony.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary