Blikk

Magdi, édes terhet tett rád a Jóisten!

Örömteli pillanatok és hihetetlen­ül nehéz helyzetek sokasága vár terhessége alatt a kismamára

-

BUDAPEST — Bár a boldogság földöntúli, ikres sztárjaink szerint Rúzsa Magdi el sem tudja képzelni, mi vár rá. A hármas ikrekkel várandós énekesnő ugyan amit tud, előre megtervez, az ikreket nevelő sztárszülő­k szerint nem lehet felkészüln­i azokra az örömteli pillanatok­ra és hihetetlen­ül nehéz helyzetekr­e, amelyeket át fog élni a terhessége alatt és a babák érkezése után. Ezzel együtt édes terhet tett rá a Jóisten.

– Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét – kürtölte világgá a jó hírt boldogan Magdi.

Hármas ikreket ugyan nem, de ikreket többen is nevelnek a sztárjaink közül, akik pár jó tanáccsal látták el Rúzsa Magdit és férjét, Vilmost, Baby Gaby és Kozma Orsi énekesnők lapunk hasábjain próbálják felkészíte­ni Magdit arra, mire számíthat.

– Kemény menet lesz! Nagyon jó egészséget, de emellett kitartást és erőt kívánok neki, mert amellett, hogy gyönyörű lesz, nehéz teher. Rúzsa Magdi egy talpraeset­t nő és persze mindent meg lehet oldani, de kulcsfonto­sságú lesz, hogy legyen segítségük – jelentette ki Baby

Gaby, aki konkrét élettapasz­talatokat kapott. – Nagyon fontos szerintem a napirend, hogy szinte az elejétől ugyanakkor egyenek, fürödjenek, aludjanak, a kiszámítha­tóság nyugtatja őket. Emellett nem szabad hagyni, hogy rajtuk vagy velük aludjanak el, legyen külön szoba, mert ha az elején „elkapatják” őket, nagyon nehéz lesz erről leszokni – mondta Baby Gaby, aki hozzátette, jó ötletnek tartja, hogy Magdi nemsokára elbúcsúzik a színpadtól.

Ő ugyanis semmit nem kockáztat, szeptember végével lezárja a turnéját, de a vajdasági származású sztár megígérte a rajongóina­k, hogy jövő nyáron, úgy fél évvel a babák várható érkezése után visszatér.

– Nyugi! A nóták be vannak tárazva. Szépséges dolgok születtek mostanában is. Dadák is vannak, szóval a következő nyáron is lesznek koncertek. Hétvégékre lesz kimenőm – ígérte meg követőinek Magdi, aki a saját oldalain megosztott­a az első olyan fotót is, amelyen látható, mennyire gömbölyödi­k már a pocakja.

Kozma Orsi nyolc éve adott életet ikerlányai­nak, így nagyrészt sejti, mi vár Magdira. Az énekesnő üdvözölte pályatársa azon tervét, hogy hamar vissza szeretne térni a színpadra.

– Amikor valaki szülő lesz, legyen egy, kettő vagy három gyermeké, ők lesznek a legfontosa­bbak, de bármennyir­e is nehezen megszervez­hető, arra is kell figyelni, hogy ők ne vesszenek el a gyermeknev­elésben. Én is fél év után már visszatért­em a színpadra, persze nagy könnyebbsé­g, ha az embernek van segítsége – mondta Kozma Orsi. – Magdi tudatos nő és mellette nagyon intuitív, érezni fogja, mire van szüksége a gyerekeine­k. A lényeg, hogy bármi is történik, bármennyir­e is húzza az élet keresztbe a terveket, ne pánikoljon! – nevetett az énekesnő, aki szerint a logisztika és az előre szervezés lesz a kulcsa az elkövetkez­ő években Rúzsa Magdi mindennapj­ainak.

– Az biztos, hogy nehéz időszak vár Magdira, hiszen már az első gyereknél is számos ijesztő szituációt él meg az ember, ők pedig egyszerre háromszoro­san élik majd ezt meg úgy, hogy semmi tapasztala­tuk. Az első két év pokol lesz, azt kell túlélni, után azonban már gyönyörű. Látni azt, hogy az én négyéves ikerfiaim is mennyire szeretik egymást, mennyire számíthatn­ak egymásra, az bizony csodálatos érzés – árulta el az iráni születésű DJ,

Lotfi Begi.

 ??  ??
 ?? B. P. ?? Hamar visszatérn­e
A tervei szerint Rúzsa Magdi fél évvel a szülés után már újra színpadon áll
B. P. Hamar visszatérn­e A tervei szerint Rúzsa Magdi fél évvel a szülés után már újra színpadon áll

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary