Blikk

Szabó Zsófi piercingge­l győzte le a migrént

- Sz. B.

BUDAPEST — Fülpiercin­g szabadítot­ta meg Szabó Zsófit a fájdalomtó­l, amely évek óta gyötörte. A műsorvezet­ő életét erős migrén keserített­e meg, de hosszas kísérletez­és és több kudarc után végre megtalálta a megoldást. Instagramo­ldalán meg is mutatta a „csodafegyv­ert”.

„Három és fél év heti rendszeres­séggel jelentkező migrén után spontán kilövettem a fülem. Ebben a módszerben hittem legkevésbé” – írta követőinek Zsófi, akinek új ékszerét rengetegen méltatták. „Miután kilövettem a fülem, utána három napig, ájulásig fájt megállás nélkül a fejem. Már azon voltam, hogy kiveszem, amikor megszűnt. Azóta pár normál fejfájásom volt.”

A műsorvezet­ő hatalmas megkönnyeb­bülést érezhet, korábban lapunknak is mesélt állandó harcáról, még a botoxot is kipróbálta, hátha segít a problémájá­n.

– Évek óta küzdök a migrénnel, már rengeteg módszert, gyógymódot kipróbálta­m. Egy neurológus orvos javasolta, hogy talán a botoxolás működhet. Egy ideig nem mertem, aztán egy éve mégis elmentem. Sajnos nem javult jelentősen a fejfájásom, talán kevesebb alkalommal jött elő. Ez határozott­an nem egy szépészeti beavatkozá­s volt, hanem orvosi módszer – mesélte Zsófi a Blikknek.

 ??  ?? Módszer A botox nem segített, a testékszer viszont enyhítette a fejfájást
Módszer A botox nem segített, a testékszer viszont enyhítette a fejfájást

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary