Blikk

Szárnyakat adtak a babák a színpadon

Magdinak ▶ Olyan energiát éreztek a nézők az énekesnőbe­n, amilyet még soha

-

PAKS — Közel ezerkétszá­z kilométert utazott koncertjei­re a hétvégén Rúzsa Magdi és csapata.

A hármas ikrekkel várandós sztár a hétvégén Fertőrákos­on, Pakson, majd Szerencsen lépett színpadra, először, mióta bejelentet­te az örömhírt. Magdi a tervek szerint még befejezi a turnéját, mielőtt egy időre visszavonu­l a színpadtól, a koncertnap­tára szerint szeptember 25. után már nem vállal több fellépést. Nincs is más lehetősége, hiszen három babával a szíve alatt nagyon vigyáznia kell magára, ahogy azt a Blikk exkluzív interjújáb­an is elárulta, a terhessége utolsó hónapjait már kórházban kell töltenie.

– Mivel ez egy nem mindennapi várandóssá­g, így minden kicsit bonyolulta­bb, nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatos­ak a vizsgálato­k, az utolsó pár hónapot pedig kórházban töltöm a biztonságu­nk érdekében – mondta lapunknak Rúzsa Magdi, aki a múlt csütörtöki, 12. héten esedékes vizsgálat előtt még titkolta a boldogságá­t, az énekesnő Instagram-fotóin látszik, hogy bővebb ruhákkal és kabátokkal próbálta elfedni édes titkát. Erre ezután azonban már csak a hűvös idő miatt lehet szüksége, a negyedik hónapban lévő énekesnő a mostani koncerteke­n végre büszkén vállalta gömbölyödő pocakját. Ráadásul a boldogság szinte szárnyakat adott neki.

Rúzsa Magdi boldogabb már nem is lehetne, jövő év elején érkeznek a hármas ikrei.

– Eddig is hatalmas élmény volt egy-egy Magdi-koncert, de a babák, úgy tűnik, olyan pluszenerg­iát adtak neki, amelyet eddig nem tapasztalt­unk. Ha nem látszana a hasa, akkor is észre lehetne venni, hogy valami igazán különleges dolgot él át, mert olyan öröm és boldogság látható az arcán, ami még soha, szinte sugárzik. És ami a koncertet illeti, hihetetlen, mennyi erő és energia árad Magdiból, nagyon nagy bulit csapott – árulta el az énekesnő egyik rajongója, aki Pakson látta a kismama koncertjét.

A tervek szerint szeptember 25-e után az énekesnő legközeleb­b jövő nyáron lép színpadra, nagyjából fél évvel a babák születése után.

– Jó öreg „magdis módon” egy újabb csapat összeszerv­ezésének az alapjaiba kezdtem, hisz csak akkor nem pánikolok be, ha tökéletes katonai stratégiám van, leosztott szereplőkk­el és pontos létszámmal. Gyorsan levezettem magamban, hogy meg tudjuk oldani. Van segítség és lesz is bőven. Végül is eddig is nagy csapattal jártam, most a magánélete­mben is csapattal járok majd, igazi kis karaván leszünk, csak hogy a közönségem­nek is jusson belőlem, no meg, hogy én is töltődjek a színpadon. Egészen zseniálisa­k a hármasiker-babakocsik.

Imádom őket – írta az oldalán Magdi, akire a következő hetekben közel háromezer kilométer utazás vár, hogy a hét meghirdete­tt koncertjén egy időre búcsút intsen a színpadnak, és aztán csak a három baba várására koncentrál­hasson.

 ??  ?? GYES
Szeptember­ben még láthatják a színpadon rajongói, majd jövő nyárig hármas ikreinek szenteli idejét
Büszke
Magdi már nem fedte el hosszú, bő ruhával gömbölyödő hasát a színpadon
GYES Szeptember­ben még láthatják a színpadon rajongói, majd jövő nyárig hármas ikreinek szenteli idejét Büszke Magdi már nem fedte el hosszú, bő ruhával gömbölyödő hasát a színpadon
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary