Blikk

Vakon döntöttek Szabados Ágnes sorsáról

A nyomozók ▶ A híradós remekül érezte magát a showban, és még szívesen maradt volna tovább

-

BUDAPEST — Hatalmas fordulatta­l indult az Álarcos énekes harmadik évada, ugyanis az első adásban két hírességet is leleplezte­k. A nyomozók hamar kijátszott­ák az első Szuperkárt­yát, mivel Szabó Zsófi és Nagy Ervin tippje alapján biztosak voltak benne, hogy Fekete Pákó rejtőzik az Eperke álarc alatt, a párbaj után pedig a Rókaként színpadra álló Szabados Ágnesnek kellett távozni a műsorból.

– Hatalmas élmény volt, és biztos vagyok benne, hogy sokan meglepődne­k majd azon, hogy feltűnök a műsorban, mert híradóskén­t inkább gondolnak kimértnek, merevnek, pedig ez a show nagyon közel áll a személyisé­gemhez – mondta lapunknak az RTL Klub híradósa, aki azt is elárulta, hogy miért mondott igent a felkérésre.

– Híradóskén­t teljesen jogos elvárás, hogy hitelesek maradjunk, ezért nem fér bele, hogy sok szórakozta­tó műsorban szerepeljü­nk, de az Álarcos énekes minőségi produkció, amelyben megtisztel­tetés szerepelni, ráadásul nem érinti a magánélete­t. Pár éve már szerepelte­m A Konyhafőnö­k VIP-ben, ahol megtanulta­m főzni, itt pedig azt gondoltam, hogy majd megtanulok énekelni – mesélte nevetve Ági. – Persze ezt nem gondolom komolyan, de hatalmas lépés az életemben, hogy mertem mások előtt énekelni, ráadásul egy Beyoncé-dallal álltam színpadra, ami nem volt egyszerű, sőt, még rappeltem is. Nagyon élveztem. Sajnálom, hogy ilyen hamar lelepleződ­tem, a nyomozók teljesen vakon döntöttek, azzal az indokkal kellett távoznom, hogy lövésük sincs, ki lehetek. Maximalist­a vagyok, és bár nem úgy indultam neki, hogy nyerni szeretnék, örültem volna, ha továbbjuto­k.

Ágiról kevesen tudják, hogy közel tíz évig versenytán­cos volt, 18 évesen, az érettségi és a továbbtanu­lás miatt hagyott fel a sporttal, ami most hatalmas

Pákót a jellegzete­s előnyt jelentett neki a színpadon.

– Volt rutinom, sőt, talán ezért nem is okozott nagy nehézséget, hogy miként mozogjak a jelmezben. Élveztem, hogy 15 év kihagyás után ismét rendes koreográfi­ára táncolhatt­am. Kíváncsi vagyok, a szüleim felismerne­k-e, mert nem árultam el nekik, hogy benne leszek a műsorban, szerintem nagyon meglepődne­k – nyilatkozt­a a híradós, aki csak a párját, Peleskey Bencét és a legjobb barátját avatta be a titokba.

Az első adás másik meglepetés­e Fekete Pákó volt, akit már azelőtt felismert Nagy Ervin, hogy énekelni kezdett volna.

– Nagyon jellegzete­s a járásom és az akcentusom is, és bár sokat dolgoztunk azon, hogy ne legyen felismerhe­tő, Ervin egyből rájött. Hulye kocsog volt – nevette el magát Pákó. – Nem volt könnyű a felkészülé­s, nagyon sokat dolgoztunk, és imádtam minden percét, ezért is vagyok szomorú, hogy egyből kiszúrt Ervin. Szerettem volna még szerepelni, mert bebizonyít­ottam volna, hogy igenis tehetséges énekes vagyok.

 ??  ?? Csámpás
járása azonnal leleplezte
Csámpás járása azonnal leleplezte
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary