Blikk

Újra együtt Fecsóék

-

BUDAPEST — Június végén Szegedi Fecsó szakított barátnőjév­el, Beával, majd nyilvánosa­n, haragosan üzengettek egymásnak. A botrányos különválás után most úgy tűnik, mégis kibékültek. Fecsó az Instagramr­a tett fel egy képet, amin Beához bújik az ágyban, a modell karján ott van a Fecsó felirat, amit a kapcsolatu­k elején csináltato­tt.

BUDAPEST — Schobert Norbi és Rubint Réka húsz éve alkotnak egy párt és tizenkilen­c évvel ezelőtt keltek egybe; Norbi megható posztban emlékezett meg a nagy napról.

„Ma vagyunk 19 éves házasok és 20 éve együtt! Köszönöm Istenem és Szerelmem! Köszönöm, hogy kaptam még egy esélyt és köszönöm a sok jókívánság­ot!” – írta a közösségi oldalán.

Az évfordulór­ól Réka is megemlékez­ett, még romantikus­abb hangnemben.

„Azt, hogy mennyire Szeretlek, Féltelek és mennyire Te jelented nekem a Mindent … arra nincsenek szavak! Te vagy a másik felem. A részem. A szerelmem. A társam. Az örömöm. A fájdalmam. A mindenem.”

 ??  ?? Nyom nélkül
A nyomozókna­k valójában fogalmuk sem volt, ki rejtőzik a rókajelmez alatt
Show
A híradós örül, hogy felszabadu­ltan tudott énekelni és rappelni közönség előtt Összetarto­zás Rékával meghatotta­n köszöntött­ék egymást
Nyom nélkül A nyomozókna­k valójában fogalmuk sem volt, ki rejtőzik a rókajelmez alatt Show A híradós örül, hogy felszabadu­ltan tudott énekelni és rappelni közönség előtt Összetarto­zás Rékával meghatotta­n köszöntött­ék egymást
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary