Blikk

Gáspár Evelin Hajóbalese­tet szenvedett Dominikán

- Sz. B.

Mentővel kellett kórházba vinni Győzike lányát, miután hajójukkal viharba kerültek és egy óriás hullám miatt súlyosan megsérült. Evelint több órán át bent tartották az orvosok megfigyelé­sen

GYŐR — Meghosszab­bította a bíróság Fekete Dávid letartózta­tását! A csalással gyanúsítot­t énekes kérelmét elutasítot­ták, így újabb három hónapot biztosan rács mögött marad még.

„A Győri Járásbírós­ág nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészíté­se során hozott határozatá­ig, de legfeljebb 2021. november 6. napjáig meghosszab­bította annak a férfinak a letartózta­tását, aki a gyanú szerint több mint százmillió forint öszszegű kárt okozó csalást és sikkasztás­t követett el” – olvasható a bíróság közleményé­ben.

– Örülünk a döntésnek, bár már lehetett hallani pletykákat arról, hogy a tárgyalási­g nem engedik ki, nem is érdemelné meg, jó helyen van ott. Ahogy kiengednék, kezdené megint a ténykedése­it, még a rács mögül is próbálkozo­tt – mondta lapunknak Fekete Dávid egyik áldozata, akit több 10 millió forinttal tett szegényebb­é.

Az egykori megasztáro­s ügyvédje bár kérte a szabadlábr­a helyezést, ezt a bíróság elutasítot­ta.

„A bíróság egyúttal a gyanúsítot­t védője által a letartózta­tás megszüntet­ése és a gyanúsítot­t szabadlábr­a helyezése iránt előterjesz­tett kérelmét elutasítot­ta” – egészített­ék ki közleményü­ket.

Fekete négy hónapja van börtönben, ősszel pedig megkezdődi­k a válópere is.

A volt megasztáro­s Fekete Dávid letartózta­tását májusban rendelték el, a csalással gyanúsítot­t énekes azóta a rácsok mögött van

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary