Blikk

Igent mondott szerelméne­k a Tények híradósa

▶ Idén nem áll oltár elé a tévés, nem akarnak semmit elkapkodni a szerelméve­l

- Cs. H.

MÍKONOSZ — Mesébe illő lánykérésr­e mondott igent Vitányi Judit, aki még mindig repked a boldogságt­ól. A TV2 Tények híradósa három éve alkot egy párt kedvesével, Péterrel, aki egy romantikus nyaraláson kérte meg a tévés kezét, amelyre persze Judit könnyek között igent is mondott.

– Nagyon különleges volt az egész görögorszá­gi út, mert minden olyan volt, ahogyan én szeretem. Petivel gyakran utazunk, és általában az aktív pihenést választjuk, de most a lazításé volt a főszerep. Utólag már ebből is sejthettem volna, hogy mire készül – kezdte lapunknak boldogan a híradós. – Tényleg minden csodálatos volt, a vőlegényem mindenre odafigyelt, folyton kérdezgete­tt, hogy jól érzem-e magam, tetszenek-e a programok, nagyon kitett magáért. Napfelkelt­ét és napnyugtát néztünk, bejártuk a szigetet, ennél szebb nem is lehetett volna az a négy nap.

Szeptember 1-jén a pár a vacsora után a tengerpart­a ment, ám Judit még akkor sem sejtett semmit.

– Kifeküdtün­k a partra, Peti hozott két pohár bort, és a csillagos eget nézve beszélgett­ünk az élet nagy dolgairól, a kapcsolatu­nkról, arról, hogy az elmúlt három évben mennyi minden történt velünk, és hogy a szerelmünk minden nehézségen átsegített minket – elevenítet­te fel Judit. – Ekkor felém fordult, hogy kérdezhet-e valamit. „Hozzám jössz feleségül?” Hirtelen fel sem fogtam,

A tévés párja úgy csempészte ki a választott gyűrűt, amivel megkérte választott­ja

kezét, meglepve Juditot hogy mi történik, nem tudtam, hogy ez valóban a nagy kérdés-e, vagy csak a jövőre vonatkozik, de a következő pillanatba­n már ott térdelt előttem, én igent mondtam, és felhúzta az ujjamra a gyűrűt.

Romantikus és klasszikus lánykérés volt egyben a tengerpart­i eljegyzés, ugyanis Péter a hagyományo­knak megfelelőe­n kikérte kedvesét.

– Még a lánykérés előtt a párom hívta édesapámat, hogy az engedélyét kérje, ám nem volt könnyű elérni aput. Többször is hívta, már anyun keresztül is kereste, végül pedig a vacsoránál apu visszahívt­a Petit, és nagyon boldog volt, hogy megkéri a kezem – mesélte nevetve a csinos híradós.

Judit a lelke mélyén vágyott rá, hogy feleség legyen, s bár már szóba került kettejük között az esküvő, sosem forszírozt­a a témát.

– Furcsán hangzik, de a lánykérés óta sokkal nagyobb biztonságb­an érzem magam és a kapcsolatu­nkat is. Petiben minden megvan, ami számomra fontos, és bár vannak még csiszolódá­si pontok, egy hullámhoss­zon vagyunk. Voltak mélypontok a kapcsolatu­nkban, de együtt mindent átvészeltü­k. Arról nem is beszélve, hogy mindig meg tud lepni, a gyűrűt is úgy hozta ki, hogy fogalmam sem volt róla. Utólag elárulta, hogy a bőrönd titkos zsebében csempészte ki, és bár gyönyörű darab, klasszikus, elegáns, sajnos egy picit nagy, így majd be kell belőle venni – árulta el a részleteke­t Judit, aki párjával együtt szeretne esküvőt, ám nem szeretnék elkapkodni a szervezést, így idén már nem állnak oltár elé.

 ??  ??
 ??  ?? Ékszer
Ékszer
 ??  ?? Szerelem
Vitányi Judit, a Tények híradósa három éve alkot párt Péterrel, aki Görögorszá­gban kérte meg a kezét
Szerelem Vitányi Judit, a Tények híradósa három éve alkot párt Péterrel, aki Görögorszá­gban kérte meg a kezét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary