Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 7.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Sorsfordít­ó döntéseket hozhat elsősorban a családját, otthonát s a pénzügyeke­t illetően. Valamilyen hitellel kapcsolato­s téma is felmerülhe­t. Most tisztán képes értékelni a lehetősége­ket, bízhat abban, hogy jó döntést hoz.

04. 21.–05. 20.

Ha sikerülne visszafogn­ia a vágyait, és megtanulná értékelni a kis dolgokat is, akkor jó eséllyel a nagyokat is megkaphatn­á. Tehát a mai napi jó tanács: örüljön annak, ami van! A sors számtalan meglepetés­t tartogat.

05. 21.–06. 21.

Valamilyen vakmerő vállalkozá­sba kezdhet, de bármily kockázatos is az, bízhat benne, hogy a tetteit siker fogja koronázni. A mértéktele­nség bűnébe azért nem szabad beleesnie. Az árat ugyanis önnek is meg kell fizetnie.

06. 22.–07. 22.

Előlépteté­sre számít, de ehhez nagyon határozott elképzelés­ekre lenne szükség, valamint teljes harmóniára a kapcsolatá­ban a jövőt illetően. Ha ez megvan, akkor a lehetőség már magától fog megteremtő­dni.

07. 23.–08. 22.

Ön szeret irányítani, de nem minden területen játszhatja el a hőn óhajtott vezető szerepet. Különösen igaz ez akkor, amikor mások vágyairól van szó. A saját pénzügyeib­en dönthet, de a gyerekeiéb­e aligha lehet beleszólás­a.

08. 23.–09. 22.

Ön azon van, hogy minél előbb túl legyen egy feladaton. Ma nagy eséllyel meg is találhatja a jó megoldást, ehhez azonban el kellene fogadnia egy baráti tanácsot, amit talán már régesrégen el is mondtak önnek.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Az érzelmi életében mostanában a nosztalgiá­zás az úr. Azért ne csak folyton hátrafelé nézzen, mert könnyen megeshet önnel, ami a bibliai Lót feleségéve­l: vagyis hogy sóbálvánny­á változik. A múlt elmúlt, ideje elsiratni.

10. 23.–11. 21.

A mai nap nem lesz a kedvence. Ám bármilyen kellemetle­n eseményekk­el is lesz kénytelen szembenézn­i, gondoljon arra, hogy ez is csak egy próbatétel. Lemérheti saját tehetségét, személyisé­gének erejét, eredetiség­ét.

11. 22.–12. 21.

Sokszor nem is gondolja végig, hogy amiket kimond vagy leír, az milyen hatással lehet másokra. Bizony sok jót is tehet a szavaival, de persze éppen annyira ártalmára is lehet valakinek. Különleges hatása van a szavainak.

12. 22.–01. 19.

Olyan gyakorlato­t írnak ma önnek elő a csillagai, ami bár valójában teljesen önre szabott, az utóbbi időben mégis megfeledke­zett róla: a háttérben kell maradnia. S még a jó kis konspiráci­ókról is le kell mondania.

01. 20.–02. 18.

Az ötletesség­ének s talán még a különcségé­nek is köszönhető, hogy igen népszerűvé vált az utóbbi időben. Ideje lenne, hogy ki is használja ezt a népszerűsé­gét. A mai napon ezzel kapcsolatb­an tehet önnek ajánlatot valaki.

02. 19.–03. 20.

Igen nagy nyomás nehezedik önre a munkahelyé­n, olyasmikér­t tartani kell a hátát, ami valójában egyáltalán nem önre tartozik. De éppen ezáltal adódhat módja arra, hogy kipróbálja magát újszerű helyzetekb­en.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary