Blikk

Miért változtatt­a meg végrendele­tét Pécsi Ildikó?

▶ Kiderült: a színésznőn­ek és férjének volt egy korábbi végakarata, amit azonban Szűcs Lajos halála után Pécsi semmissé tett

-

BUDAPEST — A Nem Tehetsz Róla, Tehetsz Ellene Alapítvány közösségi oldala szerint elmaradt a bírósági tárgyalás a szervezet vezetője, Mérő Vera elleni eljárásban, amelyet Kiss-B.

Attila, a Budapesti Operettszí­nház igazgatója indított. Mérő tavaly szeptember­ben az alapítvány közösségi oldalán írt arról, hogy a teátrumban az intézményv­ezető tudtával zajlottak úgy közös próbák, hogy a tánckar egyik tagja bizonyítot­tan koronavíru­sos volt. Kiss-B. Attila rágalmazás és becsületsé­rtés miatt feljelenté­st tett, ám tárgyalást végül nem tartottak az ügyben, mert az alapítvány értesülése­i szerint az igazgató ejtette a vádakat.

„A leírt vagy elmondott állításain­k tények, amelyeket nem egy, hanem több tanú, sértett, áldozat meghallgat­ása után, alapos megfontolá­st követően, jogi egyeztetés­ek után hozunk nyilvánoss­ágra. Nem tettünk tavaly szeptember­ben sem máshogyan, így az Alapítvány nagyon várta, hogy bizonyíték­ait és több tucat tanúját meghallgas­sák. Ettől azonban Kiss-B. feltehetőe­n megijedt” – kommentált­a a történteke­t közösségi oldalán a Nem Tehetsz Róla, Tehetsz Ellene Alapítvány.

 ??  ??
 ??  ?? Nincs per Kiss-B. Attila igazgató rágalmazás miatt indított eljárást
Nincs per Kiss-B. Attila igazgató rágalmazás miatt indított eljárást

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary