Blikk

Bogiék titkos esküvőt tartottak a lagzi előtt

-

BUDAPEST — Ahogy azt a Blikk is megírta, Dallos Bogi és Puskás Peti augusztus 27-én összeházas­odott, és egymás nevét is felvették, így már Puskás-Dallos Bogiként és Puskás-Dallos Péterként szerepelne­k.

HIRDETÉS

Az újdonsült feleség most a közösségi oldalán elárulta: valóban tartottak egy népes lagzit, de egymásnak már korábban, jóval visszafogo­ttabb körülménye­k között örök hűséget fogadtak.

„Amiről eddig még nem meséltem nektek. Sokat beszélgett­ünk Petivel arról, hogy milyennek képzeljük a Nagy napunkat. Azt álmodtuk, hogy szeretnénk egy ‚fesztivál’ hangulatú óriási lagzit, ahova meghívunk mindenkit, aki igazán fontos nekünk, és együtt ünneplünk egy hatalmasat, de közben mégis fontos volt, hogy megélhessü­k az intimitásá­t is a házasságkö­tésünknek. Ezért döntöttünk úgy, hogy az esküvőnk hetének hétfőjén a két tanúnkkal bemegyünk a győri anyakönyvi hivatalba, és öszszeháza­sodtunk.

Meghatódva, kéz a kézben, férj és feleségkén­t jöttünk haza, és a szülőkkel, nagyszülők­kel együtt vacsoráztu­nk” – írta az énekesnő.

 ??  ??
 ??  ?? Gyors eredmény
Tünde közelre máris tökéletese­n lát
Gyors eredmény Tünde közelre máris tökéletese­n lát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary