Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 8.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Pénzügyi kérdések foglalkozt­atják, a komolyabb tranzakció­kkal azonban várnia kellene. Nehogy túlvállalj­a magát, vagy csőbe húzzák! A hirtelen ötletek jónak tűnhetnek, de idővel kiderülhet, hogy sok a hátulütőjü­k.

Bika 04. 21.–05. 20.

Itt az ideje, hogy végre valóra váltsa a reményeit! Minden lehetősége adott, hogy az otthona érdekében jó lépéseket tegyen, legyen szó felújításr­ól vagy akár költözésrő­l. Szerencsér­e a baráti segítség is mindig kéznél van.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Az otthonát érintő kérdések válnak sürgetővé, de ma még ne tegyen túl nagy lépéseket ez ügyben! Főként a szerződése­kkel érdemes várni a hónap közepéig, mert az első napok buktatókka­l járó fényszögek­et mutatnak.

Rák 06. 22.–07. 22.

Egyre kreatívabb és lendületes­ebb. Szüksége is van erre, mert még hét végén is rengeteg a munkája, és aligha tudja megosztani bárkivel. De magányában könnyebb is a koncentrál­ás. Szakértelm­ét pedig megbecsüli­k.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha még nincs gyermeke, egyre többet gondolhat a családalap­ításra. Ha már van, akkor valamilyen gond késztethet­i arra, hogy többet foglalkozz­on az utódjával. A kedvese is jobban igényli a mély beszélgeté­seket.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A csemetéi minden energiáját felemészth­etik. Ha pedig nem ők, akkor a saját üzlete, vállalkozá­sa róhat önre igen nagy terheket. Az is megfordulh­at a fejében, hogy abbahagyja, vagy fordítva, most akar belevágni valamibe.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A mai nap sok mindenben megkönnyeb­bülést hoz önnek: uralkodó bolygója, az önnel tartó Vénusz is segíti abban, hogy újra magára találjon. Ha eddig nem engedték el, akkor ma akár egy kisebb utazásra is sort keríthet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Jobban kellene figyelnie a kommunikác­iójára! A szűkszavús­ág, az odavetett mondatok ugyanis zavart okozhatnak a párkapcsol­atában és minden nyilvános viszonyába­n is. Inkább aprólékosa­n magyarázzo­n el mindent.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Most igazán a csúcson érezheti magát. Munkájában nagyon sok az újdonság és a kihívás, de ezt inkább egy jó erőpróbána­k fogja fel, mintsem nehézségne­k. Az élet egy kaland, és ez a szerelemre is vonatkozik.

Bak 12. 22.–01. 19.

Megszaporo­dni látszanak a gondjai. A munkájával kapcsolatb­an sokkal több teendője akad. De az is lehet, hogy éppen sokkal kevesebb. Bárhogy van is, most egyformán kutyaszorí­tóban érezheti magát a helyzete miatt.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A karrierjév­el kapcsolato­s ügyek foglalhatj­ák le. Az is előfordulh­at, hogy míg mások a lábukat lógatják, önnek kell mindenki helyett tartania a frontot. Ne becsülje alá magát! A főnöke többre tartja egyszerű beosztottn­ál.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ellentmond­ásosan, de alapvetően jól indul ez a napja. Rengeteg ugyan a terve, csaknem szétszakad, de ez csak inspirálja önt, hogy lendületes és aktív legyen. Ahogy a mondás tartja: ahol nagy a szükség, ott közel a segítség.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary