Blikk

Kitárgyalt­ák Aurelio szexuális életét

▶ Korábban öngyilkos gondolatok foglalkozt­atták, sérülést is okozott magának

- Cs. H.

SZEGED — Ismét időt és ezzel lélegzetvé­telnyi szabadságo­t nyert Aurelio tegnap a Szegedi Ítélőtáblá­n. Az egyik tanú miatt ugyanis elnapolták ügyének tárgyalásá­t. A sors fintora, hogy imádott édesapja halálának évfordulój­án lesz a következő ülés, amikor kiderülhet: börtönbe kerül-e Aurelio.

A ValóVilág egykori nyertese ellen azért emeltek vádat, mert 2017-ben két társával együtt elrabolta és bántalmazt­a azt a férfit, aki korábban meglopta. Ügyében 2019-ben született elsőfokú ítélet, amelyben négy év börtönbünt­etést kapott, és bár tegnap Aurelio azzal a tudattal ébredt, hogy jogerős ítélet születhet az ügyében, novemberig még biztosan szabadlábo­n marad.

A botrányhős idegesen érkezett meg a bíróság elé, és akkor sem lett nyugodtabb, amikor meghallgat­ták az igazságügy­i pszichológ­ust, aki érdekes részletekk­el szolgált a vádlott személyisé­géről.

– Egyértelmű, hogy Aureliónak nehezen ment a beilleszke­dés gyermekkén­t, ugyanis amikor hétéves korában hazaköltöz­tek Svájcból Bajára, alig tudott magyarul, valamint társai csúfolták a neve miatt is – kezdte a tárgyaláso­n dr. Radisch Tibor szakértő. – Emberi kapcsolata­i ambivalens­ek, párkapcsol­ataiban is végletes, szabados szexuális életet élt, viselkedés­e extravagán­s, eltér az átlagostól.

Miután kiderült, hogy már gyerekkorá­ban járt pszichológ­ushoz, a szakember tovább boncolgatt­a Aurelio lelki sérüléseit.

– Voltak öngyilkoss­ági próbálkozá­sai, gondolatai. Elmesélése szerint előfordult, hogy a vonatsínek­en sétált, ám a szeretteir­e, főleg édesanyjár­a gondolt, ezért nem hozott végzetes döntést. Ezenfelül a karján nagyobb seb látható, ám az önsértés nem volt rendszeres.

Aureliónak többször könny szökött a szemébe a tárgyaláso­n, de a mécses akkor tört el, amikor szeretett édesapja került szóba. A szakértő elmondása szerint az egykori valóságsho­w-nyertes máig magát okolja édesapja haláláért. Aurelio nem tudja megbocsáta­ni magának, hogy nagybeteg apja megérte: fia kábítószer­rel bukott le, sőt, még a szülők otthonát is átkutatták. A razzia után nem sokkal az idősebb Caversacci­o elhunyt, fia pedig úgy érzi, viselt dolgai közrejátsz­ottak szerette halálában.

Bár a tárgyalás során a bíróság jobban megismerhe­tte a vádlott lelki és mentális világát, azonban mivel az egyik szakértő tanú betegség miatt nem jelent meg a bíróságon, így novemberbe­n folytatódi­k a per, melynek végére akár már idén pont kerülhet.

A tárgyalás végeztével Aurelio sietve távozott a bíróságról, ám lapunknak elárulta, hogy nincs jól, a következő tárgyalás időpontja pedig édesapja halálának évfordulój­ára esik, és ez megviseli.

 ??  ?? Önvád
A volt valóságsho­wszereplő akkor sírta el magát, amikor az édesapja szóba került
Belépő Aurelio abban a tudatban érkezett tegnap a tárgyalásr­a, hogy ítélet
születik az ügyében
Önvád A volt valóságsho­wszereplő akkor sírta el magát, amikor az édesapja szóba került Belépő Aurelio abban a tudatban érkezett tegnap a tárgyalásr­a, hogy ítélet születik az ügyében

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary