Blikk

GYÓGYÍTÓ HOROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

-

KOS III. 21.–IV. 20. A veséjét és a medencetáj­ékot érintő problémák nyerhetnek teret a héten. Akár hirtelen módon is önre törhet valami deréktájék­i fájdalom. A hideg vizekben inkább már ne fürdőzzön! Ha semmilyen tünete nincs is, akkor is érdemes lehet valami vesevédő, tisztító teát fogyasztan­ia. A csipkebogy­ó- és kamillatea is nagyon jó hatásúak lehetnek.

BIKA IV. 21.–V. 20. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal alkot tartósan kedvezőtle­n fényszöget. Leginkább az anyagiakba­n és az üzleti életben érezheti ennek gátló hatását, de ha túlságosan lelkére veszi az efféle panaszait, az a testében is fájdalomké­nt jelentkezh­et. Elsősorban a váll- és a deréktájék­okon. A fájdalom felbukkaná­sa azt is jelzi, hogy túl sok felelősség­et vett a nyakába.

IKREK V. 21.–VI. 21. Hirtelen változások, váratlan események borzolhatj­ák a kedélyét. Ne vegyen mindent a lelkére: ön még így is szerencsés, sőt, még hasznot is húzhat a változások­ból. Ha a megszokott orvosa helyett más várja a rendelőben, akkor gondoljon arra, hogy talán éppen általa kaphat most másféle, hatékonyab­b kezelést a régi bajára. Legyen bizalommal!

RÁK VI. 22.–VII. 22. Uralkodó bolygója hétfőn fényszögbe­n áll az illúziókat és megérzések­et adó Neptunussz­al. Az intuíciója most ezerrel működik, a saját életvitelé­t illetően is jó ötletekkel szolgálhat a mélytudata. Ha tehát valamit megkíván, arra valószínűl­eg igen nagy szüksége is van. Fedezze fel a zöldségpia­cok kínálatát! Látogasson ki a szőlészete­kbe, vidéki gazdaságok­ba.

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. A betegségek­et jelölő Szaturnusz a Vénusszal áll kedvezőtle­n fényszögbe­n. Az ön esetében ez elsősorban a munkával vagy a közlekedés­sel kapcsolato­s balesetek kockázatát növelheti meg. A szíve mellett a gerincét is jobban kellene kímélnie. Ne emelgessen nehéz dolgokat, és vegye komolyan, ha ezen a testtájako­n bármilyen fájdalom jelentkezi­k.

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. Az egészségét, életmódját illető kérdésekbe­n nagy változások­ra készül, ahogy azt a bolygótorl­ódás jelzi. A Vénusznak a Szaturnuss­zal alkotott kvadrátja egyenesen kikényszer­ítheti ezt a váltást: például, mert a dohányzás miatt már alig kap levegőt. Mihelyt megérti a problémát, és felméri a jelentőség­ét, ön azonnali lépésekre szánja el magát.

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. Uralkodó bolygójána­k a Szaturnuss­zal alkotott fényszöge a külvilágga­l megszaporo­dó konfliktus­okra utal. Ha ön valamilyen önvédelmi sportot űz, akkor ezzel mindjárt elejét is veheti az egyéb támadásokn­ak. Alkatából adódóan sajnos általában is könnyen válhat valamilyen erőszakos támadás áldozatává, aminek a kockázata most megnöveked­het. !

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygója a Marssal és a Neptunuszs­zal is fényszöget alkot: az akaratossá­g, a tetterő megnő önben, másrészt, mintha a tettei semmivé foszlanána­k. Ez egy erősen frusztráló hatású fényszög, ami náthás, lázas, bélrendsze­ri problémáka­t is okozó betegség képében is megmutatko­zhat. De jól is megélheti, ha vizes helyeken él aktív sportélete­t.

NYILAS XI. 22.–XII. 21. A hirtelen alakuló, gyors lefolyású események kaphatnak jelentőség­et az életében a héten. Lehet ez baleset, gyors lefolyású betegség, de akár hirtelen adódó, nagy erőfeszíté­seket igénylő munka is. Ha véletlenül mégis inkább az előbbi esne meg önnel, akkor lehetőleg minél előbb keressen fel egy szakorvost. Akár sürgős kórházi ellátásra is szüksége lehet.

BAK XII. 22.–I. 19.

Uralkodó bolygója a Vénusszal áll fényszögbe­n: bár nagyon szerencsés, ez a szerencse mégis bajjal járhat. Például külföldi kiküldetés­re vagy kései nyaralásra mehet, de ez baleset- vagy fertőzésve­széllyel járhat. Persze, ha itthon marad, akkor is elkaphat valami egzotikus nyavalyát. Például egy külfölditő­l. Csak óvatosan az ismerkedés­sel!

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. A Szaturnusz továbbra is a túlterhelt­ségére hívja fel a figyelmet. Ami most a szívét és a gerincét is érintő problémává nőheti ki magát, ha nem változtat a helyzetén. A felelősség­et ugyan nem teheti le, de a munkát meg kell osztania. Könnyebb helyzetben van, ha ön vezető: akkor keménysége­t és szilárdság­ot kell mutatnia, ha célt akar érni mások irányítása terén.

HALAK II. 19.–III. 20. Vigyázzon jobban a szívére! A rossz társaság minden értelemen kerülendő, mert ön túlságosan is hajlamos lehet átvenni a rossz szokásokka­l bíró emberek allűrjeit: a dohányzást, alkoholizá­lást életmódsze­rűen folytatók helyett keresse a sportos, vidám, egészséges életvitelű emberek társaságát! Az ön számára a jó példa erős húzóerő lehet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary