Blikk

Bebe a Boney M tagja lett

- B. P.

BUDAPEST — Nincs olyan házibuli, esküvő vagy zenés retró est, amelyen egy idő után ne csendülne fel a Boney M valamelyik slágere. Az eredetileg a nyugatnéme­t producer, Frank Farian által a hetvenes években létrehozot­t formáció az euródiszkó legnagyobb sztárja volt. A műfaj felett eljárt az idő, de a csapat korábbi tagjai azóta is fellépnek különböző énekesekke­l, hogy a színpadra varázsoljá­k a Boney Méletérzés­t.

Egyikük Sheyla Bonnick, a formáció hajdani énekesnője, aki több magyar sztárt maga köré gyűjtve járja Európát Sounds of Boney M néven. Köztük van például Nkuya Sonia, az összetéves­zthetetlen mozgással rendelkező néhai Bobby Farrell szerepében pedig Abede Dániel, azaz Bebe lép fel. Az énekes maga is posztolt már az Instagram-oldalán erről, sőt a csapat magyarorsz­ági koncertsze­rvezője, Balogh Andrea nemrég azt is megosztott­a, hogy a csapat a közelmúltb­an Lettország­ban járt egy privát fellépésen.

– Nekem a Boney M a fiatalkoro­m, imádom – mondta Bebe, amikor megkerestü­k, de azt is hozzátette, részleteke­t még nem mondhat.

 ??  ?? Turnéstáb Közép-európai zenészekke­l vette körbe magát Sheyla Bonnick Meglepetés
Az énekes egyelőre titkolózik az új
projektről
Turnéstáb Közép-európai zenészekke­l vette körbe magát Sheyla Bonnick Meglepetés Az énekes egyelőre titkolózik az új projektről
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary