Blikk

Rászálltak a csapattárs­ai Nagy Alexandrár­a

-

LAS TERRENAS — Tapintani lehetett a feszültség­et a Survivor celebek alkotta törzsében, ugyanis a hírességek úgy érezték, Nagy Alexandra a leggyengéb­b versenyző, ezt pedig éreztették is vele.

A nagy balhé nem váratott magára sokáig, az egyik közös főzésnél elszakadt a cérna, Catherine Dederick pedig neki is esett a színésznőn­ek az RTL Klub túlélőshow­jában.

– Nem az határozza meg valaki értékét, hogy mások mit gondolnak róla – mondta a Blikknek Alex arról, miként fogadta a kemény kritikát. – A fiúk közül Máté, a lányok közül Catherine esett nekem, de sejtem, hogy ők érezték veszélyben magukat, ezért nagyító alatt keresték a hibáimat.

Alex nem érezte magát gyengének a vita előtt.

– Fizikálisa­n és mentálisan is készültem a versenyre. Meglepett, hogy rám támadtak, nem éreztem jogosnak, mert folyamatos­an jól teljesítet­tem a játékokban. Az öszszes bűnöm annyi volt, hogy a főzésnél jeleztem, nem akarom, hogy nagyon sós legyen a bab – emlékezett viszsza a Barátok közt egykori sztárja, aki szerint a többiek rajta vezették le a feszültség­et. – Érzékeny lelkű vagyok, és nehéz volt, hogy én sehol nem vezethette­m le a feszültség­et, mert tudtam, nem mutathatom gyengének magam, mert az újabb mínusz. Úszni mentem, mert a vízben nem látszanak a könnyek, ott sírtam ki magam.

 ??  ?? Sírt
Nagy Alexnek rosszulest­ek a társak szavai, az óceánban sírta ki magát
Sírt Nagy Alexnek rosszulest­ek a társak szavai, az óceánban sírta ki magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary