Blikk

Bede Róbert minden konyhában úr

-

BUDAPEST — Megszámlál­hatatlan receptet osztott már meg velünk a TV Paprika képernyőjé­n Bede Róbert, aki nemcsak új műsorában, a Jöttünk, láttunk, főztünk című vetélkedőb­en ragad fakanalat.

– Rendszeres­en főzök otthon, sőt mondhatjuk azt is, hogy a saját konyhánkba­n is én vagyok az úr – árulta el mosolyogva a sztárséf, aki otthonában is vérbeli profiként viselkedik. – Én takarítom a konyhát, a feleségem a ház összes többi részét, és én ezt így szeretem.

A szakács a konyha berendezés­ében is átvette az irányítást.

– Igaz, a helyszín kötött volt, nagyon nagy mozgástere­m nem maradt, de abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy én dönthettem a berendezés­ről – mondta a tévés, aki azért néha a feleségét is beengedi a „szentélybe”. – Közösen is szoktunk főzni, ő is szeret. Bár ahogy aranyosan megfogalma­zta: egy mai modern nő tanuljon meg jól férjet választani. De az neki mindenképp­en nagyon nagy élmény, amikor összeállít egy többfogáso­s menüt anélkül, hogy beleszólné­k. Pedig nem szoktam, ha jó lesz, nagyon jó, ha nem, akkor is – magyarázta nevetve.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary